Bebeğimin cinsiyeti ile düş kırıklığı

Fadik1

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
1
0
6
İstanbul
12 haftalık hamileyim ve bu bebişinde erkek olduğunu öğrendim. İlk evladımda 5 yaşında hayatımın aşkı oğlum. Onu hayatımdaki herseyden daha fazla seviyorum. İkinci bebişinde sağlıklı olduğuna şükrediyor ve çok mutlu oluyorum. Fakat cinsiyetine gelince, deliler gibi bir kız çocuğu istedim. 12 haftalık ultrasonumda doktorum %75 erkek dedi. Üzülmedim, hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur. Desteklerinizi pozitif yönde bekliyorum. Başına aynı şeyler gelen arkadaşlar deneyimlerini lütfen paylaşın.:42:

12 haftalık hamileyim ve bu bebişinde erkek olduğunu öğrendim. İlk evladımda 5 yaşında hayatımın aşkı oğlum. Onu hayatımdaki herseyden daha fazla seviyorum. İkinci bebişinde sağlıklı olduğuna şükrediyor ve çok mutlu oluyorum. Fakat cinsiyetine gelince, deliler gibi bir kız çocuğu istedim. 12 haftalık ultrasonumda doktorum %75 erkek dedi. Üzülmedim, hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur. Desteklerinizi pozitif yönde bekliyorum. Başına aynı şeyler gelen arkadaşlar deneyimlerini lütfen paylaşın.:42:

rabbim hakkında hayırlısını versin.kandil gecesinde günaha girme.hakkında ne hayırlıysa onu versin.9 aya kadar cinsiyetini doktoda erkek bilip kız doğuran kız bilip erkek doğuran çok var.hayırlısı olsun. 1 çocuğum olsun cinsiyetine olursa olsun.dua et bizede

ilk çocukta cinsiyeti ne olursa olsun diyoruz kolaylıkla çünkü ilk çocuğumuz ve ne olursa olsun cinsiyeti farketmez. ama 2. veya 3. çocuğa gelince iş, biz bayanların farklı düşünceleri çıkabiliyor .çünkü kızım var oğlan olsa güzel olur veya oğlum var bu sefer de kızım olsun şeklinde. hatta sadece biz annelerin değil, söylemeseler bile çevremizdeki herkesin bizim çocuğumuzun cinsiyeti hakkında ister istemez belli isteklerinin olduğunu da görebiliyoruz.. ben daha ilk bebişime hamileyim ama eğer 2. sine hamile olaydım sanırım bende de senin gibi düşünceler olurdu. ama tabi bu düşünce sadece beklenti boyutunda kalırdı ama cinsiyeti ne olursa olsun sonuçta onlar bizim canımız :) görümcem de hamile 2. bebişine. ilk çocuğu kız, o 2. sinin de kız olmasını çok istiyordu beklentisi hep o yöndeydi ama oğluşunun olacağını duyduk. eminim onun da beklentisinin olmaması üzmüştür ama uzun sürmemiştir. 1 haftaya alışırsın cnm çocuğunun cinsiyetine yani gelip geçici duygular şu an yaşadığın.. rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah..

Back
X