Doğuma Hazırlık bebeğimin cinsiyeti;saçma fikirler biliyorum ama:(((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
İyi akşamlar arkadaşlar 20 haftalık hamileyim, bebeğimin cinsiyetini öğreneli 4_5 hafta oldu erkek, ama ne biliyim bi.tuhafım allah affetsin, kız diye ( önce hayırlısı tabiki de) hissedip dilemiştim, erkek ve ben hala alışamadım, off değişik duygu, etki altında kalıyorum, hayırlısı kız evlat, kız evlat başka falan filan offf sizde de var mı bu tuhaflıklar, geçer mi? Lütfen yorumlar mısınız?

Kızın da erkeğin de yeri ayrı ikisi de lazım insana. Allah iki duyguyu da yaşatır insallah.ben de oğlum olsun çok istemiştim oğluma hamileyken Rabbim kalbime göre verdi kızımda da hep erkek hissetmistim ama minnoş bir kızım oldu alısirsin zamanla kıyafet falan almaya başladığında hatta doğduğunda ondan önceki hayatını unutursun.sağlıkla kucağına alman dileğiyle canım

Hayırlısı hangisi Allah bilir kızı erkeği yok bunun once saglikla dogurmayi sonrada ahlaklı düzgün yetistirmeyi rabbim hepimize nasib etsin benim kismetse üçüncü kızım olacak banada ohh sırtın yere gelmez diyolar yaşayıp görecegiz

Önemli olan hayırlı merhametli iyi bir evlat olsun. Daha ilk bebekte cinsiyet ummak gereksiz geliyor bana.. Oğlunuz ileride abi olur belki :))

Merak etmeyin onu kucağınıza aldığınızda kız veya erkek umurunuzda bile olmayacak. Gönlümüzden kız veya erkek geçebilir fakat herşey doğana kadar Sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları dışında gerisi hiç önemli değil.

Ben hamile kalana kadar hatta ilk aylar erkekteydi aklım. Hatta daha oncesinde bekarken de. Böyle hareketli aktif erkek çocuklarını çok severim. Hamile kalınca yüzümde pul pul dökülme oldu. Gören kızın olur dedi. Esimde kızımız olacak dedi. Beni kıza hazirladilar. Dün erkek olacağını öğrendik. Bi ambole oldum. Şaşırdım. Asla üzülmedim ama bi garip oldum. Aynaya bakınca oğlum olcak falan diyorum göbeğime bakıyorum. Bende kızım olursa 2. Yi düşünmem diyordum ama şimdi kız için ileride 2.yi düşünebilirim gibi geliyo. (tabi ki ilk önceliğim sağlıklı ve hayırlı olmasi bunlar gönülden geçenler)

Önemli olan hayırlı merhametli iyi bir evlat olsun. Daha ilk bebekte cinsiyet ummak gereksiz geliyor bana.. Oğlunuz ileride abi olur belki :))
Büyük konuşmuyum da 1 çocuk düşündüğüm için, yaşım zaten 36 o sebeple

Ben de hissiyat olarak hep kız hissettim, bi de saçmalık ama milletin hayırlısı kız evlat yok bilmem ne bilmem ne lafları var ya, hayırlı evlat olmasın en başta o tabi, off gıcık durum

Ben de hissiyat olarak hep kız hissettim, bi de saçmalık ama milletin hayırlısı kız evlat yok bilmem ne bilmem ne lafları var ya, hayırlı evlat olmasın en başta o tabi, off gıcık durum
Yaşımda 36 hiç ikinci çocuk falan büyük konuşmayımda lüksüm yok, yani böyle

Sonra ilerde belki birde kızınız olur ,ama kız erkek farketmiyo kucağınıza aldığınız zaman farketmediğini hissedersiniz zaten ,hayırlı olsun

bencede Allah affetsin. bu sitede hamile bile kalamayan kaç kadın var...

Millete yaranamıyoruz zaten kıza hamile kalırsın ee olsun inşallah 2.oğlan olur derler,oğlana hamile kalırsın kız evlat başka olur derlerinsanlar ancak konuşmayı biliyor halbuki karnımızda taşıdığımız Allah'ın bir lütfu onu eğitmek hayırlı evlat olmasını sağlamak bizim elimizde. Hamileliğinizin tadını çıkarın

Çok pozitifsiniz teşekkür ederim. Moral oldu sözleriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…