- Konu Sahibi derya341986
-
Valla ne güzel 16 haftalık olduk nerdeyse bize doktor birşey demiyor bebek gizliyor :)Eki Görüntüle 2163701
Kızlar bebişim 12 haftalık doktor ikidir cinsiyeti ile ilgi yorum yapıyor sizce ne??
Eki Görüntüle 2163704
Eki Görüntüle 2163705
Bebek kendini gizliyosa canm kizdir benm kızlarında keendini gizlemisti zor görünmüştüValla ne güzel 16 haftalık olduk nerdeyse bize doktor birşey demiyor bebek gizliyor :)
Ben kız bebeğe benzettim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımEki Görüntüle 2163701
Kızlar bebişim 12 haftalık doktor ikidir cinsiyeti ile ilgi yorum yapıyor sizce ne??
Eki Görüntüle 2163704
Eki Görüntüle 2163705
Elinde usg fotoların varsa bakalım. Tahmin de bulunmaya çalışırızValla ne güzel 16 haftalık olduk nerdeyse bize doktor birşey demiyor bebek gizliyor :)
Anneannemin iddiası da o yönde. Bebek kendini gizliyorsa kızdır derBebek kendini gizliyosa canm kizdir benm kızlarında keendini gizlemisti zor görünmüştü
Burda canım ben anlayamıyorum hiçElinde usg fotoların varsa bakalım. Tahmin de bulunmaya çalışırız
Kısmet tabi ki cinsiyet ama bir kızım olsun o kadar çok istiyorum ki ismi bile küçüklüğümden beri hazır olmazsa 2.ye artık Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin de duam o yöndeAnneannemin iddiası da o yönde. Bebek kendini gizliyorsa kızdır der
Aynen cnm doktor erkek dedi ama bakalım 16. Haftayı beklicez bide resmi koyunca ikincisinde minik bir uzuv :) var sankiCanisi erkek gibi geldi bana
Erkek dedi cnm ama sonuçta 16 dan önce kesin değilBen kız bebeğe benzettim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Evet evet ordan tahmin ettim zaten çıkıntı var kiz olsaydi düz olurdu canmAynen cnm doktor erkek dedi ama bakalım 16. Haftayı beklicez bide resmi koyunca ikincisinde minik bir uzuv :) var sanki
Sırtı dönük kuzucuğun. Profilden verseydi kafa yapısına göre tahmin de bulunurduk. Sağlıkla kavuşun inşallahBurda canım ben anlayamıyorum hiç Eki Görüntüle 2163733
Doktorunun dediği büyük ihtimal doğrudur canım. İlk çocuğun mu? Sağlıkla kucağına al inşallah canımErkek dedi cnm ama sonuçta 16 dan önce kesin değil
İnşallahh canım sen de inşallah. şimdi benim bebeğimin resimde sırtımı dönük ay ben sinir oluyorum kendime hiçbirşey görmüyorum anlamıyorum :)Sırtı dönük kuzucuğun. Profilden verseydi kafa yapısına göre tahmin de bulunurduk. Sağlıkla kavuşun inşallah
Bana kız gibi geldi ama bilemedim şimdi benim ilk çocuğum oğlandı oda geç göstermişti şuan 6 haftalık hamileyim kız istediğim için seninkini de kız görmüş olabilirimİ
İnşallahh canım sen de inşallah. şimdi benim bebeğimin resimde sırtımı dönük ay ben sinir oluyorum kendime hiçbirşey görmüyorum anlamıyorum :)
Ah ah bekletiyor bizi kerata bakalım 18 temmuzda sonraki randevum nasıl geçecek zaman bilmiyorum :) inşallah allah senin de gönlüne göre versin canım
Bana kız gibi geldi ama bilemedim şimdi benim ilk çocuğum oğlandı oda geç göstermişti şuan 6 haftalık hamileyim kız istediğim için seninkini de kız görmüş olabilirim
Amin hepimize inşallahAh ah bekletiyor bizi kerata bakalım 18 temmuzda sonraki randevum nasıl geçecek zaman bilmiyorum :) inşallah allah senin de gönlüne göre versin canım
İlk çocuğum cnm istediğine söyleyebilirsin ama kesin değil dedi hayırlısı olsunDoktorunun dediği büyük ihtimal doğrudur canım. İlk çocuğun mu? Sağlıkla kucağına al inşallah canım
İlk çocuk çok heyecanlı var ve güzel oluyor canım. Hamileliğinin keyfini çıkar. İkinci de bakmak zorunda olduğun bir çocuk daha olduğu için fazla keyif yapılmıyor. Sağlıklı bir doğum dilerimİlk çocuğum cnm istediğine söyleyebilirsin ama kesin değil dedi hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?