Doğuma Hazırlık Bebeğimin cinsiyeti sizce ne ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İ
Sırtı dönük kuzucuğun. Profilden verseydi kafa yapısına göre tahmin de bulunurduk. Sağlıkla kavuşun inşallah
İnşallahh canım sen de inşallah. şimdi benim bebeğimin resimde sırtımı dönük ay ben sinir oluyorum kendime hiçbirşey görmüyorum anlamıyorum :)

İ

İnşallahh canım sen de inşallah. şimdi benim bebeğimin resimde sırtımı dönük ay ben sinir oluyorum kendime hiçbirşey görmüyorum anlamıyorum :)
Bana kız gibi geldi ama bilemedim şimdi benim ilk çocuğum oğlandı oda geç göstermişti şuan 6 haftalık hamileyim kız istediğim için seninkini de kız görmüş olabilirim

Bana kız gibi geldi ama bilemedim şimdi benim ilk çocuğum oğlandı oda geç göstermişti şuan 6 haftalık hamileyim kız istediğim için seninkini de kız görmüş olabilirim
Ah ah bekletiyor bizi kerata bakalım 18 temmuzda sonraki randevum nasıl geçecek zaman bilmiyorum :) inşallah allah senin de gönlüne göre versin canım

İlk çocuğum cnm istediğine söyleyebilirsin ama kesin değil dedi hayırlısı olsun
İlk çocuk çok heyecanlı var ve güzel oluyor canım. Hamileliğinin keyfini çıkar. İkinci de bakmak zorunda olduğun bir çocuk daha olduğu için fazla keyif yapılmıyor. Sağlıklı bir doğum dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…