Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğim 16 haftalık doktor arkası dönük ama kız dedi. Gittigim doktor 2 kisiye de 5 aya kadar kız demiş erkek çıkmıs sizce yanılmışmıdır erkek olsa arkası dönük olsa da belli olur muydu ?
inşallah istediğiniz gibi olur :) hayırlısıyla sağlıkla doğar :) ben de bir kızım vardı ve erkek istemiştim 2'de, ve çin takvimine göre hesap yapmıştım, tuttu :) darısı size :)
Bebeğim 16 haftalık doktor arkası dönük ama kız dedi. Gittigim doktor 2 kisiye de 5 aya kadar kız demiş erkek çıkmıs sizce yanılmışmıdır erkek olsa arkası dönük olsa da belli olur muydu ?
erkek bebekler yiğidin malı meydanda durumunda olabiliyor benimde. bu ay süpriz oldu bol bol totoş gördüm.ve doktor aletle artık nasıl baktıysa bulduysa altını bacak arasında bir şişlik çıkıntı görmedim.haliyle kız dedi.