Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de erkekKızlar merhaba doktor erkeğe benziyor ama kordon olabilir dedi sadece bi an görebildik sonra kendini kapattı üsteki beneğin bacak arası gözüküyor böyle kordon olabilirmi ikinci fotoğrafta arkası dönük
Midesi var ya midesinden snra idrar torbasını buluyorsun onun üstü zaten cinsiyetiNasıl anlıyorsunuz merak ettim de![]()
Ultrason resimini göndersem bakabilir misin ben sordum da doktor söylemediMidesi var ya midesinden snra idrar torbasını buluyorsun onun üstü zaten cinsiyeti
İkiz mi bu ara da ? Ben mi iki tane Bebek gördümKızlar merhaba doktor erkeğe benziyor ama kordon olabilir dedi sadece bi an görebildik sonra kendini kapattı üsteki beneğin bacak arası gözüküyor böyle kordon olabilirmi ikinci fotoğrafta arkası dönük
OlurUltrason resimini göndersem bakabilir misin ben sordum da doktor söylemedi![]()
Teşekkür ederim Allah’ım hayırlısını versin tabi ama merak işte
Evet doktorum çok iyi olduğu için devlete gidiyorum ama cinsiyeti söylemezse sanırım özele gideceğim erkek çabuk belli olur diyorlar 12+5 haftalık söylemedi çok erken daha dediKız gibi gördüm ama çok net dgl cnm devlete de mi gidiyorsun ultrason görüntüleri çok düşük
Aslında belli o acele edip söylemek istememiş genelde 11 haftadan snra cinsiyetler belli oluyor ama ultrason görüntüsü çok düşük cnm sırf cinsiyeti için özel gidebilirsin .Evet doktorum çok iyi olduğu için devlete gidiyorum ama cinsiyeti söylemezse sanırım özele gideceğim erkek çabuk belli olur diyorlar 12+5 haftalık söylemedi çok erken daha dedi
Çok haklısınız ilk gebeliğim araştırma sonucu yanlış mı doğru mu bilmiyorum 7 haftalıkken oluşmaya başlıyor 12 hafta da bitiyormuş sanırım öyle yapacağım teşekkür ederim sizedeAslında belli o acele edip söylemek istememiş genelde 11 haftadan snra cinsiyetler belli oluyor ama ultrason görüntüsü çok düşük cnm sırf cinsiyeti için özel gidebilirsin .
9 haftalıkken şekillenir cinsiyeti ama net olmaz 11 haftadan snra iyice şekil alır genelde anlıyorum inşallah sağ saglim kucağına alırsın canım kız erkek farketmez sağlıklı olsun inşallah ..Çok haklısınız ilk gebeliğim araştırma sonucu yanlış mı doğru mu bilmiyorum 7 haftalıkken oluşmaya başlıyor 12 hafta da bitiyormuş sanırım öyle yapacağım teşekkür ederim sizede![]()
Tabikide Allah’ım isteyen herkese nasip etsin9 haftalıkken şekillenir cinsiyeti ama net olmaz 11 haftadan snra iyice şekil alır genelde anlıyorum inşallah sağ saglim kucağına alırsın canım kız erkek farketmez sağlıklı olsun inşallah ..
Rabbim hak edene versin cnm ya herkes de kıymetini bilmiyor şu zamanda hak edip gerçekten kıymet verene versin şu dünyaya gelen çocuklarımızı korusunTabikide Allah’ım isteyen herkese nasip etsinsağlıklı olsunlar
![]()
AmiinnRabbim hak edene versin cnm ya herkes de kıymetini bilmiyor şu zamanda hak edip gerçekten kıymet verene versin şu dünyaya gelen çocuklarımızı korusun![]()
Evet canım ikiz üsteki bebekten bahsetmiştim bacak arası gözüküyor alttaki bebeğe kız dedi doktorİkiz mi bu ara da ? Ben mi iki tane Bebek gördüm