- 24 Temmuz 2023
- 37
- 12
- 8
- 30
- Konu Sahibi Mommytobe29
-
Yaa hadi inşallah çok teşekkürlernub'u düz kız gibi
Kiz.
14.haftada cinsiyet tahminini doktor da yapabilirdi gerci ama onlar 16yi bekliyorlar gene
Israrla sormama rağmen bacak arası kapalı emin değilim kız olabilir ama sen gene de alışveriş yapma dediKiz.
14.haftada cinsiyet tahminini doktor da yapabilirdi gerci ama onlar 16yi bekliyorlar genelde.
Kız gibi duruyor cnmKızlaaar merhaba, burada cinsiyet tahmini yapabilenler vardı. Bebeğimin 14+0 ultrason görüntüsü lütfen tahmin yapar mısınız?
%85 ihtimalle kız bebeğe benziyor. Kafa yapısı olsun. Nub bölgesi olsun, duruş şekli olsun hepsi kız. %15 erkek kalsa bile aslında %1 erkeğe benziyor diyebildiğim bir şey olmadı. Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallahKızlaaar merhaba, burada cinsiyet tahmini yapabilenler vardı. Bebeğimin 14+0 ultrason görüntüsü lütfen tahmin yapar mısınız?
Bana da bakar mısınız 5 haftaliknub'u düz kız gibi
Nub için 11-12 haftalar gerek suan sizin çok erkenBana da bakar mısınız 5 haftalik
Tm cnm sağol yinedeNub için 11-12 haftalar gerek suan sizin çok erken
rica etsem benımkıne de bakar mısınızKiz.
14.haftada cinsiyet tahminini doktor da yapabilirdi gerci ama onlar 16yi bekliyorlar genelde.
rica etsem benımkıne de bakar mısınız
Kiz bu da.
ay gerçekten miiii salı öğreneceğim önce sağlık sonra kiz diliyorum Allahımdan cok cok cok cok sağ olun yaKiz bu da.
Ayyy çok küçük daha ama benimkine de bakar mısınızkarından ultrason. İlk foto 5 haftalık diğeri 8 . Belki daha önce yorum yapmışsınızdır hiç hatırlamıyorum. Eğer öyleyse heyecanıma verin lütfen
ay gerçekten miiii salı öğreneceğim önce sağlık sonra kiz diliyorum Allahımdan cok cok cok cok sağ olun ya
Jhshsshahahhasiri kucuk yalniz bu, daha ortada cinsiyet yyok ki :)
ne bileyim kesenin şekli falan diyorlar . Bi yorum duymak istedim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?