Doğuma Hazırlık Bebeğimin cinsiyeti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

TozToprak

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
683
merhaba kızlar
2 kere ultrasona girdim ama bebişim bacaklarını açıpta göstermedi cinsiyetini.5 aylık şuan herkes kızın olur diyo kızlar geç gösterirmiş.Cinsiyet hiç önemli değil önemli olan sağlıklı sıhhatli olması.Merak ediyorum işte

hayırlısı allahtan ama genelde kız bebekler geç belli oluyor.... benim canım toruncuğumda 5,5 aylık iken kız olduğunu göstermişti.....sağlıkla bebeğinize kavuşmanız dileğiyle.....a.s.

Ben de kızımın cinsiyetini ancak 23. haftada öğrendim. Daha önce erkek olacağı söylenmişti. 2 hafta sonra kızıma kavuşucam, umarım sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız...

kzlar gerçektende hemen göstermiyor.
benim de öyle oldu.ve kızım olacak inşallah..
bir arkadaşın taaa 7 aya kadar göstermemiş.kızı oldu.
bence sizin de kız.

Son düzenleme:
merhaba cnm benmde kızım olcak 17. haftadyım bu hafta öğrendim bende..allah gönlüne göre versn inşallah...benim canım çok ekşi çekmişti kızın olcak diodu herkez sendede oluomuu bilmem::)

Canim tebrik ederim :) tam 1 yıl Sonra actigin forumda yazmissin hoşuma gitti. Oğlunla sağlıklı ve guzel günler gor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…