bebeğimin cinsiyeti

karadnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
30
6
1
Merhabalar.1.5-2 aylik hamileyim.mide bulantım hic yok.sag kasığımda agrım.şekerli hiçbirşey yiyemiyorum.bazen görmek dahi istemiyorum.öyle aşermem felanda yok.sizce cinsiyet açısından bişeyler belli olabilir mi.sizce nedir cinsiyeti

Ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi
Ye tatlıyı çıkar Hakkı'yı
Sanırım Hakkı olmayacak :kahve:

Ben ne tatlı ne ekşi yedim kızım oldu yediğiniz şeylerle cinsiyetin ilgisi olduğunu düşünmüyorum yumurtaya giren sperm hücresi x yada y hücresi belirleyici oluyor diye biliyorum yanlışsada bilemeyeceğim kız yada erkek ne fark eder sağlıklı hayırlı evlat olsunlar:anne:

benim ilk hamilegimde hic bulantim olmadi.hic asermedim.cok rahat bir hamilelik yasadim.oglum oldu.ikincide ilk haftadan bulantim basladi.canimin istedigi ama bulantidan yiyemedigim seyler oldu.4 ay süründüm resmen.herkez kiz diyor du.oda erkek oldu.yani ayni vucutta bile her hamilelikte vucut farkli tepki veriyor.baskalarinin ne yasadigiyla sizinkinin cinsiyetini ogrenmeniz imkansiz.saglikli olsun insallh.saglikla kucaginiza alin..

Ben ne tatlı ne ekşi yedim kızım oldu yediğiniz şeylerle cinsiyetin ilgisi olduğunu düşünmüyorum yumurtaya giren sperm hücresi x yada y hücresi belirleyici oluyor diye biliyorum yanlışsada bilemeyeceğim kız yada erkek ne fark eder sağlıklı hayırlı evlat olsunlar:anne:
Bende ironi yaptım zaten ;)
Kim bilebilir ki Allahtan başka:)

Valla sürprizlerle dolu bu genital nub dışında hiç bir şey tutmadı bende Çin takvimi , göbeğim dik büyüdü erkek güzelleştin erkek bugun kız olduğunu öğrendim☺️ Olsun sağlıklı olsun bana yeter❤️

Back
X