Ben 15 haftalik hamileyim iki kizim var bebegin cinsiyetini cok merak ediyorum her saniye aklimda nasil dayanicam
bu zamanda 3 tane çocuk kuzum nasıl altından kalkıcanız merak ettim çok büyük cesaret ve sorumluluk sanırım erkek bebek istiyorsunuz 2 kızdan sonra hayırlısı...Ben 15 haftalik hamileyim iki kizim var bebegin cinsiyetini cok merak ediyorum her saniye aklimda nasil dayanicam
Hyr erkek bebek icin deyil oyle olsaydi 2. Bebek icin 7 yil beklemezdim evet bu devirde cocuk yetistirmek zor dogrudur ama bu cocuk yapmayalim deemek deyil ozaman hic yapmicaksin sonucta ha bir ha bes
Bugun dayanamadim ultrasyona girdim yuzde 95 erkek dedi cok mutluyum Allah herkesin gonlune gore versin insallah
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.benimde bir oğlum var 3 yaşında ikinciye cesaret edemiyorum inş bir kızım olur benimde.bu arada çok şanslısın şanslı annelerin ilk çocukları kız olurmuş şanslı kızlarında bir kız kardeşi olurmuş:))
çok hoşuma gitti bu söz zaten aABD de yapılan bir araştırma var bilmem forumlarda denk geldiniz mi?ailelerin çocuk sayısı ve cinsiyetine göre mutluluk ölçümleri yapılmış ve en mutlu ailelerin 2 kızı olanlar olduğu çokmış 2.sırada bir kız bir oğlan sahibi aileler 3. sırada da 2 oğlu olanlarmış
eee biz ne oluyormuşuz 3 erkek çocukvalla çok mutluyum Allah a şükür Allah herkese yaşatsın[/QUOTE
]İngiliz annelere bebek bakımı ve çocuk yetiştirme konularında hizmet veren ‘bounty’ adlı internet sitesinin yaptığı araştırma, en mutlu çiftlerin iki kız çocuğu bulunanlar olduğunu ortaya çıkardı
Çocukları 16 yaşın altında olan 2 bin 116 çiftle gerçekleştirilen araştırma sonucunda, iki kız çocuğunun az kavga ettiği, uyumlu bir şekilde oyun oynadığı, ev işlerine yardım ettiği ve ailelerine bağlı oldukları için mutlu ailenin formülü olduğu açıklandı. En mutsuz ailelerin ise 4 kız çocuğuna sahip aileler olduğu görüldü.
İşte çocuk sayısına göre mutluluk sıralaması;
1. İKİ KIZ
2. BİR KIZ BİR ERKEK
3. İKİ ERKEK
4. ÜÇ KIZ
5. ÜÇ ERKEK
6. DÖRT ERKEK
7. İKİ KIZ BİR ERKEK
8. ÜÇ ERKEK BİR KIZ
9. ÜÇ KIZ BİR ERKEK
10. İKİ ERKEK İKİ
11. DÖRT KIZ
çok hoşuma gitti bu söz zaten aABD de yapılan bir araştırma var bilmem forumlarda denk geldiniz mi?ailelerin çocuk sayısı ve cinsiyetine göre mutluluk ölçümleri yapılmış ve en mutlu ailelerin 2 kızı olanlar olduğu çokmış 2.sırada bir kız bir oğlan sahibi aileler 3. sırada da 2 oğlu olanlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?