Doğuma Hazırlık Bebegimin cinsiyetini cok merak ediyorum catlicaaam

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Leose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
105
1
46
Danimarka
Ben 15 haftalik hamileyim iki kizim var bebegin cinsiyetini cok merak ediyorum her saniye aklimda nasil dayanicam

hayırlı olsun Ra bbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. merak etmemek mümkün değil ama tahmini olarak da bişey demiyorlar mı ?

Ben 15 haftalik hamileyim iki kizim var bebegin cinsiyetini cok merak ediyorum her saniye aklimda nasil dayanicam

öncelikle bebeğin hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
15 haftalık doğru tahmin yapabilmek için gayet iyi bir hafta bence.tecrübeli doktorlar yüzdesi büyük tahminler yapabiliyorlar.hatta seninki kesin söylenebilir bence.dr. gitmeye ne dersin...

arkadaş doğru demiş.kesin ögrenebilirsin artık bebeginin cirsiyetini.umarım gönlündeki olur.benimde iki kızım var.:) sonucu yazarsan bizde ögrenelim.

bende 15 haftalık hamileyim ve seninle aynı hisleri yaşıyorum. çatlamak üzereyim meraktan. 13. haftanın başında dr kıza benziyor ama ben bunu söylememiş olayım dedi. haftaya gitmeyi düşünüyorum. 16.haftada görebilir inşallah

bu zamanda 3 tane çocuk kuzum nasıl altından kalkıcanız merak ettim çok büyük cesaret ve sorumluluk sanırım erkek bebek istiyorsunuz 2 kızdan sonra hayırlısı...
benim 1 kızım var düşünüyorum 2 olsamı olmasamı diye kaç sene arayla oldu çocuklarınız acaba

Allah gonlune gore versin canim eli ayagi duzgun olsun hayirli bir evlat olsun!!!en onemlisi bu bence....benimde 3 yasinda bir kizim var ve simdi ikinciyi dusunuyorum.gecen ay bir defa yumurtlama gununde iliski oldu simdi bekliyorum.bakalim tuttumuhayirlisi insallah.......

Burda 19 haftada bakiyorlar yoksa ozel 150 turk lirasi verip baktircam benim buyuk kizim 7 yasinda kucugum 1 karnimdakide kazayla oldu

Hyr erkek bebek icin deyil oyle olsaydi 2. Bebek icin 7 yil beklemezdim evet bu devirde cocuk yetistirmek zor dogrudur ama bu cocuk yapmayalim deemek deyil ozaman hic yapmicaksin sonucta ha bir ha bes

Bugun dayanamadim ultrasyona girdim yuzde 95 erkek dedi cok mutluyum Allah herkesin gonlune gore versin insallah

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.benimde bir oğlum var 3 yaşında ikinciye cesaret edemiyorum inş bir kızım olur benimde.bu arada çok şanslısın şanslı annelerin ilk çocukları kız olurmuş şanslı kızlarında bir kız kardeşi olurmuş:))

Hyr erkek bebek icin deyil oyle olsaydi 2. Bebek icin 7 yil beklemezdim evet bu devirde cocuk yetistirmek zor dogrudur ama bu cocuk yapmayalim deemek deyil ozaman hic yapmicaksin sonucta ha bir ha bes

Bugun dayanamadim ultrasyona girdim yuzde 95 erkek dedi cok mutluyum Allah herkesin gonlune gore versin insallah

çok güzel haber.Hayırlı olsun oğluşun ,sağlıkla alırsın inşallah kucağına.

çok hoşuma gitti bu söz zaten aABD de yapılan bir araştırma var bilmem forumlarda denk geldiniz mi?ailelerin çocuk sayısı ve cinsiyetine göre mutluluk ölçümleri yapılmış ve en mutlu ailelerin 2 kızı olanlar olduğu çokmış 2.sırada bir kız bir oğlan sahibi aileler 3. sırada da 2 oğlu olanlarmış

Çok sevindim, Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Hepimizin yavrularının güzel ömrü olsun.

Son düzenleme:

eee biz ne oluyormuşuz 3 erkek çocuk valla çok mutluyum Allah a şükür Allah herkese yaşatsın

Bu sözü tecrübe edenlerdenim ayrıca iki kız kardeşiz biz ablam olmasa ne yapardım kim bilir hep beraberiz en iyi arkadaş sırdaşız annemde hep memnuniyetini belli eder:) o yazıyı okumuştum evet bencede doğruluk payı oldukça yüksekk:)

biz dört kız kardeşiz mutluluk olayını tam bilmem ama ailecek toplanıp bir yere giderken nedense çok gerilirdi bizimkiler dört kızın hazırlanması çıkması falanı filanı Allahım şimdi onları daha iyi anlıyorum benimde iki kızım var bide oğlum olsun istiyorum ama bu seferde huzurdan olacam ki gerçekten mutlu ve huzurluyum abla kardeşi yannayana gördükçe..​

benim hayalettiğim aileye sahip olacaksın 2 kız 1 erkek allah size bağışlasın evlatlarınızı oğlunuz uğur getirsin amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…