Ama goruyorum ki gerek kalmamis opuyorumnanaktan . Orada da herkes erkek tahmininde bulunmus. Allah gonlune gore saglikli hayirli bir evlat nasip etsin insh... Bir de eger nichole erkek dediyse cok buyuk ihtimalle dogrudur..
Bende o siteyi tesadufen buldum:) Benimde kafam karisti cinsiyetini cok merak ediyorum. Bioritim kiz cikti bakalim hayirlisi.
benim d. tarihim 6-4-1991
esimin: 25-4-1985
SAT: 23 haziran
Esracim, bebegin yuzde 90 erkek canim, benim bu konuda baya bi bilgim var ona dayanarak soyluyorum 12 arti oldugu icin artik bi cok kiside kizla erkek ayirt edilebiliyor, erkeklerinki dikey kizlarinki ise yatay oluyor senin ultrason fotografinda dikey duruyor buda erkek anlamina geliyo doktorlar bunafgore kiz yada erkek diyorlar... Nub theory diyorlar buna :))
Benim ultrasonum seninki kadar belirgin degil,ama benimki yatay gibi duruyor cogu kisi kiz diye tahmin ediyor,pazartesi gunu ultrasonum var belli olacak ..
Hayirli dogumlar canim..
Canim yani, syle soyleyim... Bebegin ultrason goruntusu bir kere yan prfilden olmasi lazim. Tum bedeni yan gorunmesi lazim. Kuyruk tarafinda cikinti oluyor, bu kizdada var erkektede, yanliz kizla erkegi ayirt eden Kizlarinki kuyrukla (yani bel ve sirt hizasiyla ) ayni hizada olmasi... Erkeklerde daha yukari dogru mesela...
Bu arkadasimizinki erkek bence, cunki cikinti yukari dogru bakiyor kizlarda yukari degilde daha duz vucudyla ayni hizada gidiyor ....
bebeklerm derken :?? ben bitanesini tahmin edebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?