Doğuma Hazırlık bebegimin cinsiyetini tahmin edermisiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

My pure love

Canimdan öte bir can ❤
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
508
883
103
merhabalar arkadaşlar ben 13 haftalik hamileyim nub a göre cinsiyet tahmininde bulunan arkadaşlar benim minişimede bakabilirlermi :emir_bebek:

Eklentiler

• IMG-20181214-WA0030.webp
    IMG-20181214-WA0030.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 174
  • IMG-20181214-WA0024.webp
    IMG-20181214-WA0024.webp
    27 KB · Görüntüleme: 168
  • IMG-20181214-WA0028.webp
    IMG-20181214-WA0028.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 167
  • IMG-20181214-WA0026.webp
    IMG-20181214-WA0026.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 160
Vala baktım da anlayamadım ki ama nedense erkek diyesim geldi :halay:

Erkek gibi canım nub yukarı bakıyo belirtilerin neler yaşadın yazarmısın

hamilelik belirtileri kisiden kisiye degisiyor ilk hamileliginle ikincisi bile fark ediyo yinede anlatayim
bu hamileligimde migde bulantim cok oldu oglumda hic bulantim olmadi cok rahat bi hamilelik gecirmistim bu da tam tersi gaz problemi cok oluyo gögüslerim daha hasaslasti asiri yorgun hisediyorum

hamilelik belirtileri kisiden kisiye degisiyor ilk hamileliginle ikincisi bile fark ediyo yinede anlatayim
bu hamileligimde migde bulantim cok oldu oglumda hic bulantim olmadi cok rahat bi hamilelik gecirmistim bu da tam tersi gaz problemi cok oluyo gögüslerim daha hasaslasti asiri yorgun hisediyorum
Rabbim hakkında hayırlı olanı sağlıklı evlat versin inşallah canım tabi gönlündeki olur inşallah

Doktor yorum yapmadimi

Kafatasina gore kiz gibi geldi bana skull teorisinden bakabilitsiniz. Kizlarin Kizlarin kafayapisi daha yuvarlakken erkeklerinki alnindan arkaya yassi gozukuyor. Allah gonlunuze gore versin :)

Kafatasina gore kiz gibi geldi bana skull teorisinden bakabilitsiniz. Kizlarin Kizlarin kafayapisi daha yuvarlakken erkeklerinki alnindan arkaya yassi gozukuyor. Allah gonlunuze gore versin :)

tesekkur ederim yorumunuz icun amin cümlemizin gönlündeki olur inşallah hayirlisiyla:KK68:

Back
X