Bebeğimin dalağında kist varmış:(

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.995
13.947
448
Ankara
Evet başlıktanda anladığınız gibi bebeğimin dalağında kist varmış şuan 3 aylık kızım Dr önemli değil 1 ay sonra tekrar bakılsın büyüme yapıyor mu diye dedi ama ben mahvoldum bir bildiğiniz duyduğunuz varsa paylaşır mısınız rabbîm bizleri evlatlarımızın sağlığıyla sınamasın inşallah amin

Merhaba ne yazık ki bir bilgim yok ama geçmiş olsun dileklerimi iletmek istedim . Umarım kötü bir şey yoktur. Allah yardımcınız olsun...

Canım geçmiş olsun ALLAH yavrunuzu size bağışlasın.herhangi bir bilgim yok bilen arkadaşlar konuna yorum yapacağını ümit ediyorum.ama benim düşüncem doktora güven öyle dediyse korkulacak birşey yoktur umarım.

Gecmis olsun,ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH,
umarim önemli degildir.. :16:

Cok gecmisolsun arkadasm. Allahm yardmmcnolsn. Onemli bise yoktur insaallah

geçmiş olsun. kist demiş doktorunuz. kistin sıkıntısı pek olmaz. dediği gibi büyüyüp büyümediğine bakarlar. benimde sinüslerimde var 2 adet kist...

içiniz rahat etmezse başka doktorada götürün.

Allah şifasını versin miniğinizin....

Geçmiş olsun, nasıl anladınız kist olduğunu?

Özel doktorumuz var büyük kızlarımında Dr idi kendisi. Yaşlı tonton teyze:) bebeğim birkaç gündür çok ağlıyordu randevu alıp götürdüm muayenede birşey bulamadım dedi ama ısrarla usg istedi bende derhal yaptırdım tabii ve karın ultrasonunda farketti Dr. Rapora bakıyorum ölçü bile yazılmamış hem usg Dr hem bizim Dr önemsiz dedi ama korkuyorum

Merhabalar;

Çokkkkk geçmiş olsun.İlk önce kendini toparlaman gerek.Sanırım emziyorsun sütünde azlma olmasın.Anne sütü veriyorsan şayet çok çabuk iyileşecektir.Benim bebeğimde de karaciğerinde 6-7 tane kist vardı.hatta doktor ameliyat tarihi bile vermişti.Ama çok şükür ameliyat olmadan atlattık.Senin yaptığın stres bebeği çok etkiliyor unutma.İnşallah düzelecek.

NOT:benim bebiş kakasını yemişti anne karnındayken ve tam 28 gün yoğun bakımda yattı.

çok geçmiş olsun canım. inşallah bir şey olmaz düzelir yavrun. sen moralli ol lütfen. demesi kolay biliyorum ama bol bol dua et Allah a, rabbim şifa versin.
benim 6 aylık kızımda da anne karnında kafasında kist vardı.. zamanla küçüldü yok oldu doğuma kadar. korkma canım.

Allahın izniyle bişey olmaz çok önemli bişey olsa doktor hemen müdehale ederdi, büyüyomu diye bi baksın bakalım

Evet başlıktanda anladığınız gibi bebeğimin dalağında kist varmış şuan 3 aylık kızım Dr önemli değil 1 ay sonra tekrar bakılsın büyüme yapıyor mu diye dedi ama ben mahvoldum bir bildiğiniz duyduğunuz varsa paylaşır mısınız rabbîm bizleri evlatlarımızın sağlığıyla sınamasın inşallah amin

senamm canım üzme kendini çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin

Öncelikle geçmiş olsun.Benimde beynimde var.Kist ortaya çıkınca doktorların ilk yaptığı şey belirli bir süre sonra tekrar bakarlar büyüme var mı diye çünkü tehlike o zmn başlıyor.Umarım büyümez.

Sabah haberde izledim aynen bu şekilde bir şey acaba siz omusunuz sandım hatta :) Ameliyatsız robot adı verilen bir sistemle 10 dk almışlar 4 aylık bebekteki kisti.Fox ta izledim.İsterseniz nette bakın bugün kü bölümüne.Allah acil şifa versin ....

Back
X