Çocuk Hastalıkları bebegimin dilinde farklilik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ayhatun22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
84
47
88
bebegimin dilinde orta kisimda kucuk bir yuvarlak alan kirmizi bole dilin diger yerleri gibi papillerden dolayi olusan o puruzluluk yok dumduz
ve kirmizi doktoragosterdim normal dedi ama bugu ln asi icin saglik ocagindaki hemsireye gosterdim bi doktora gorun normal deil dedi korktum acaba sizde de bole biseyle karailasan varmi diye merak ettim.

bebegimin dilinde orta kisimda kucuk bir yuvarlak alan kirmizi bole dilin diger yerleri gibi papillerden dolayi olusan o puruzluluk yok dumduz
ve kirmizi doktoragosterdim normal dedi ama bugu ln asi icin saglik ocagindaki hemsireye gosterdim bi doktora gorun normal deil dedi korktum acaba sizde de bole biseyle karailasan varmi diye merak ettim.
Benim oğlumda da var , bahsettiğiniz şey ise harita dil deniyor ona merak etmeyin, doktorun söylediği neyse onu dinleyin

sayenizde ogrendim cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin. internetten simdi baktim gercekten de harita dil neden olur mus peki ne yapmamizl lazim size ne onerdiler oglunuzu nasil etkiledi

Back
X