bebegımın dişindeki siyah lekeler

trnaysgl

Bebişim Artık Benimle
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
3.538
54
163
Manisa
merhaba arkadaslar kızım 15 aylık dışlerınde sıyah nokta nokta lekeler var internetten bıraz arastırdım demır ilacı falan kullnıldıgında ortaya cıktıgı zamanla gectıgı yazıyor kızımada saglık ocagından verdıklerı monovit dıye damlayı kullanmıştım sanırım ondan sonra oldu doktora nden göturmuyorsun dıyeceksınız cunku kızım agzını acmıyo bız bıle bakamıyoruz doktorda hiç durmaz basına böyle bışey gelen varmı

O ilac her bebege veriliyo bizimkindede olmuştu ama kardesimin cocugunda olmadı.benim oglumun dişlsri 4.5 sylıkken cikti cok erken yani ve dişleri siyah lekeler oldu sonra onlar çurüdu tabi ama allahtan agrısı olmadı. onlar dokulup yenisi cikinca öyle olmadı

Evet canim dogru okumussun, eger dislerinin üzerinde siyahlik varsa demir ilacindan olabilir. Ama dilser komple siyah gibi ise, antibiyotikdende olabilir. Sen hamileyken veya bebegin kücükken antibiyotik aldinmi?
Fakat anlattigini anladigim kadaryila daha cok demir ilacindan diyorum bir dishekimi olarak.
Eger bir dishekimine gösterirsen daha rahat edersin. Sadece bir baksin, baska birsey yaptirma.

Evet canim dogru okumussun, eger dislerinin üzerinde siyahlik varsa demir ilacindan olabilir. Ama dilser komple siyah gibi ise, antibiyotikdende olabilir. Sen hamileyken veya bebegin kücükken antibiyotik aldinmi?
Fakat anlattigini anladigim kadaryila daha cok demir ilacindan diyorum bir dishekimi olarak.
Eger bir dishekimine gösterirsen daha rahat edersin. Sadece bir baksin, baska birsey yaptirma.

zaten sorun dışlrine bakmak ıstedıgımızde agzını acmaması doktorada agzını acmaz ılactan oldugunu fark ettıgımde ılacı bıraktım vermıyorum sonrakı cıkann dışinde yok bırsey sadece ön 4 dışinde var oda nokta nokta 1 yas asısını yaptırmaya gıttıgımde ebe verdı monovıt d3 dıye bi damla o damlayı içiyordu baska bışey kullanmadım sanırım ondan oldu

Son düzenleme:
cevaplarınız için teşekkur ederim sadece monovit d3 kullanıyorduk saglık ocagında ebe vermışti internetten okuduguma göre kendılıgınden gecıyomuş kızım kucuk oldugu için fırcalatamıyorumda ne yapacagımı bılmıyorum acıkcası

Aslinda trnaysgl ilk cikan disleri fircalamak lazim. Temiz bir tülbentle parmagina sarip disleri ovabilirsin. Veya parmaga takilan eczanelerde satilan bezler var. Her gece ovabilirsin, böylelikle dis temizligine baslamis olursun minigin. Pes etme derim, o arada ona güzel bir sarki söyleyip oyalayabilirsin. :KK49: sevgiler

Aslinda trnaysgl ilk cikan disleri fircalamak lazim. Temiz bir tülbentle parmagina sarip disleri ovabilirsin. Veya parmaga takilan eczanelerde satilan bezler var. Her gece ovabilirsin, böylelikle dis temizligine baslamis olursun minigin. Pes etme derim, o arada ona güzel bir sarki söyleyip oyalayabilirsin. :KK49: sevgiler

çok tesekkur ederım tavsyelerınıze uyacagım öyle ınat bı kızım var kı yaklastıgım anda anlıyor bişey yapacagımı

Back
X