Çocuk Hastalıkları Bebeğimin dizinde morluk

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

SekerAnnee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
1.987
2.655
133
Selamlar.. 6 aylık bir bebeğim var, dünden beri dizinde küçük bir morluk farkettim herhangi bir darbe almadı neden olabilir doktora gitmeli miyim çok endişelendim internette lösemi belirtisi falan diyor

Bebeğiniz ne kadarlık belki siz farketmeden bi yere biraz hızlı dokunmuştur sonuçta çok hassas küçükler en ufak temas yapabilir İnternette her yazana itimat etmeyin bence gereksiz bilgi kirliliği de oluyor içinize sinmiyorsa bi dr götürmenizi tavsiye ederim

Bilmiyorum ya neden oldu ki (

Bu tür şeyleri ne olur internette araştırmayın, bilgi kirliliği, bak "lòsemi" belirtisi çıkmış, ne alakaysa? Ki löseminin birçokbelirtisi var. Bacağa vurulan oyuncaktır, dönünce mutlulyktan yere vuruyordur .. neyse doktora da atmışsın, neymiş sebebi?

Doktor yazdı bir şey vurmuş olabilir diye. Eğer başka yerinde de çıkarsa o zaman araştırırız dedi.

Aslında şimdi aklıma geldi oyuncaklarını bacaklarına çok vuruyor ondan olmuş olabilir mi
olabilir tabi ki hemen endise etmeyin internete girdiginde insan kendini 3 aylik omru kaldi saniyor bisey yoktur kuzucukta merak etmeyin cok hassas vucutlari ufacik seyde morarmis olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…