bebeğimin doğum kanalına girdiğini nasıl anlarım

papatya2147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
374
6
46
Antalya
kızlar ben 37. haftamdayım acaba bebeğim doğum kanalına girmişmidir diye düşünüyorum ????
bebeğin doğum kanalına girdiği nasıl anlaşılır belirtileri nelerdir ilginiz için şimdiden teşekkürler

canım valla bende bilmiyorum ben ilk kızımda 8 aylıkken doğum yaptım gece biranda uyurken sularım geldi hastaneye yattım sonra doğurdum hiç anlamadım ama benden sancım başlamadan önce bir su geldi kova kova inan o hastane yatağı deniz gibi oldu sonra sancım bir beşledı allah allah sonra bitti mutlu son sancıları takip et falan diyorlar ben anlamıyorum şimdi 5 aylık hamileyim ikinci kızımı dünyaya getiricem sağlıkla doğsunlar ( AMİN )

amin canım amin hani diyorlarya karın iyice aşağı düşer hatta baya bi küçülürmüş göbeğin bebek kanala girdiği zaman bende bunlar henüz yok sen diğer doğumunu 8 aylık yaptığın için bunları yaşamamışsındır bu sefer inşallah tam gününü doldurursunda farkedersin

Slm cnm bende 37.haftami bitirmek uzereyim bende cok merak ediyorun bebegimin dogun kanalina girip girmedigini pazartesi doktra gidicem ama sabirsizlaniyorum karin asagi iner diolar benim karnim cok yukarda degldi zaten anlyamiyorum ama cok sık idrara cıkıyorum bide bebegm sanki kasiklarimda gibi pazartsi olsada merakimi gdersem :)

benimde öyle canım hem karnım çok yukarda değil hemde çok büyük değildi oyüzden başka ne gibi belirtileri olur merak ediyorum ama cevap veren kimse yok

Back
X