• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin doğum kilosu

Kızlar merhaba 40 gün önce doğum yaptım bebeğim 2700 doğdu sonraki hafta 2500e düştü 40 günde bir kilo aldı ama yine de herkesin çok küçük yok biz böyle kilolu doğardık bilmem ne sözlerini çok takıyorum sanki hep zayıf kalacakmış gibi hissediyorum bir de uzun bir çocuk olduğu için daha zayıf gözüküyor böyle düşük kiloda doğum yaptınız mı bu arada sadece anne sütü veriyorum mama da ver kilo alsın diye darlıyor kayınvalidem doktor yeterli diyor sütüm de var çok şükür ama o kadar üzerime geliyorlar ki mama versem mi diye düşünüyorum
Benim bebeğimde 2780 kg doğdu sarılık oldu 2400 kere düştü göğsümü tutamadı sağıp veriyordum çoklu besin alerjisi çıktığı için anne sütünü de kestiler. Alerjik mama ile devam ettik vs vs… anne karnında cüce bebek demişti doktor hatta. Şimdi kuşum 15 aylık maaşallah gelişimi de kilo alımı da gayet güzel. Siz annesiniz bebeğinizi en iyi siz anlarsınız dışarıya kulaklarınızı tıkayın bebişinizi adapte olun. Onun neye ihtiyacı olduğunu en iyi siz bilirsiniz. Ben ailemi bayram ziyaret için yaşadıkları şehre gittiğimde bebeğim -7-8 aylıktı yemin ediyorum psikolojimi yerle yeksan ettiler bayramı zehir etti gelip giden komşular. Yok niye oturmuyor, ypl ek gıdaya çok geç kalmışsın, yok niye yürümüyor anne demedi mi benim torunum herşey yiyor vır vır vır o kader kötü etkilenmiştim ki çocuğumu önüme koyup bakıp bakıp ağlamıştım 3 gün boyunca. Sonra annem kızdı da kendime geldim. Her denilene bakmayın kafayı yersiniz

Kızlar merhaba 40 gün önce doğum yaptım bebeğim 2700 doğdu sonraki hafta 2500e düştü 40 günde bir kilo aldı ama yine de herkesin çok küçük yok biz böyle kilolu doğardık bilmem ne sözlerini çok takıyorum sanki hep zayıf kalacakmış gibi hissediyorum bir de uzun bir çocuk olduğu için daha zayıf gözüküyor böyle düşük kiloda doğum yaptınız mı bu arada sadece anne sütü veriyorum mama da ver kilo alsın diye darlıyor kayınvalidem doktor yeterli diyor sütüm de var çok şükür ama o kadar üzerime geliyorlar ki mama versem mi diye düşünüyorum
O bebeğin kilosu taaa anne karnından belli oluyor genetiğimiz sayesinde.
Çok takma. Anne sütü doyuruyorsa,doktor yeterli diyorsa mama verme.

Back