Bebeğimin doktoru

derinxby

mis kokulumm...
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
6.368
2.133
698
46
Kızlar ben doktorumuzdan hiç memnun değilim ya.Yani yaptığı her ay şu muayene ediyo heryerini boy kilo ve başa bakıyo pc ye giriyo geçen ay ile karşılaştırma yapıyo bu kadar.Ben sorarsam bişeylere cevap veriyo.Ama şunu yedir bunu yedir veya yedirme falan hiçbişey yok.Yada belki o ayda belirgin yapmam yada yapmamam gereken şeyler vardır ne biliyim beni hiç tatmin etmiyo açıkçası. değiştircem ama başka iyi birini de bilmiyorum ki ne yapsam ben mi fazla şeyler bekliyorum sizinkiler nasıl??

benim meleğim sizinkinden küçük ama bende cevap vereyim.
bizim doktorumuz oldukça hassas yaklaşıyor şu ana kadar.ilgileniyor seviyor.bunun haricinde tek tek açıklamalar yapıyor.
ıslak mendil tercihime kadar söyledi.

türkiye hastanesinde Mustafa Bey diye biri . ben avrupadayım.anadolu yakası derken neresi ve nerde doktorun minikcim

bende öyle çok konuşan bi doktor istiyorum yaaaaa anlatsın dursunn akşama kadar bende dinliyim:) bana çok tecrübeli biri gerek galiba

canım oyle masal gıbı uzun uzun anlatmaz ama bılmen gerekenlerı tecrubesız anneler oldugumuzu dusunerek detaylı anlatan bır doktor

medıpolde dr.huseyın yayla bızım doktorumuz

benim doktorumda aynı seninki gibi derin kızımı seviyo öpüyo eşimle sohbet ediyo ama dediğin gibi yapmam gereken belirgin şeyleri pek söylemiyo ben bişey sorarsam cevaplıyo okadar değiştirmek istiyorum aslında ama hem alıştık kızımın herşeyini biliyo hemde hastane çok yakın diye eşim başka bi dra gitmez

ben oğluşumun doktorundan çok memnunum ne zaman arasam hemen her soruma cevap verir bugün bile aradığımda ulaşamamıştım geri döndü ilaç ismini yazdırdı çok seviyor ve ilgili ayrıca steteskopla ciğerlerini dinlerken üşümesin diye elinde ısıtacak kadar hassas yeme içme konusunda sorduğum zaman cevap veriyor ama ilk zamanlar neye ne zaman başlayacağımı açıkladı meyv sularına başla sebze pürelerine başla gibi en son gittiğimde yoğurda ve ete kıymaya artık başla demişti ama ayrıntılarıyla tabiki anlatmıyor

Doktordan memnun olmak çok önemli doktorun bebeğini tanıması,hasta olursa tercih edeceği ilaçları bile etkiliyor,doktorla iletişimin iyi olması,zorda kaldığın zaman doktoru arayıp kendisinden bilgi almak bu rahatlığı hissettirmesi çok önemli,gerekli olan testleri yapması,muayene ücretinin çok fazla olmaması benim için önemli samimiyetinin göstergesi olduğuna inanıyorum,ayrıca bebeğe dokunurken onu severek kucağına alması ve onunla konuşurken ses tonun değiştirmesi bile beni etkiler.Ben doktorumuzdan çok memnunum,Anadolu yakasında Selimiye hastanesine gidiyorum doktorumuz Gonca hanım bırakın doktorun işte insan diye biliyorum.

canım benim doktorum da süper , bu gittiğimiz 3. doktor ve çok ama çok memnunum , en ufak bi sıkıntımızda bile rahatlıkla ararım , her muayeneden sonra uzun uzun konuşur , anlatır , ne yediriyim ne yedirmiyim ... muayenehanesi bahçelievlerde istersen özelden veririm iletişim bilgilerini

benim kızmın doktoru çok iyi,çok memnunum.çok inceleyerek muayene ediyor bikere,arkasından ölçüyor.yardımcıları kızmı giydiririken bizde doktorun anlattıklarını,menüsünü ve sorduklarını dinlşiyoruz.adından da ben soracaklarımı soruyorum.bizimki de sever duru okyanusu.zaten çocukları sevmeyen bi çocuk doktoru düşünemiyorum ben.he bi de çok sakindir ve benide dinginleştiriyor resmen,ağzım kulaklarımıda çıkıyorum muayenehaneden,tabi eşimde aynı :))

Canım ben çocukları sevmeyen çocuk doktorlarını cerrahpaşa da gördüm. Aşıya oraya gidiyoruz ya yemin ederim yoğunluktan mı yoksa iş olarak gördüklerinden mi anlamadım ama şimdiye kadar sadece birinin kızımı sevdiğini gördüm.

Onun dışında ben de özelde 3 doktor değştirdim. Şimdi ikisi arasında kararsısız. Biri Bahçelievler yaşam hastanesinde. Doktor iyi ama ben de senin gibi çok şey anlatsın istiyorum o doktorsa anlatmıyor. Ama bebeğimi seviyor kışın odasında elektrikli soba bile yakardı. Yaşlı bir doktor eşim onun tecrübesine güveniyor bir de hastanenin otoparkı olması nedeniyle orayı tercih ediyor. Ama benim gönlüm Ataköy Hastanesi'ndeki orta yaşlı bayan doktorda. Daha ilk muayenesinde kızımın alerjik bünyeye sahip oluduğunu söyleyip ailede bu tür durumlar olup olmadığını sormuştu ki babası alerjik astım. Hatta ona bile bu konuda tavsiyede bulundu. Yiyip içecekleri, giyinmesi, ilaçlar fgalan gibi durumlarda ayrıntılı olarak her şeyi anlatır. Ama gel gör ki ben de eşimi oraya gitmeye razı edemiyorum. O kalça ultrasonunu bile hastanenin ticari anlayışı olarak bakıyor çünkü (

bizimde doğumdan sonraki ikinci doktorumuz. ilk doktorumuza içim hiç ısınmadı az konuşan sormadıkça cevap vermeyen ve bizimle ilgilenmeyen bir doktordu ki Duru sarılık sınırındayken bunu farkedemeyerek sıradan bir muayene ile bizi geçiştirdi ki bu beni çok üzdü.
ikinci doktorumuz arkadaşımın tavsiyesi ile gittiğim çok tatlı bir bey. daha odaya girer girmez sarılığını farketmesi daha ilk muayenede kızımın alerjik bir yapıya sahip olduğunu görür görmez söylemesi ve daha bir sürü bir sürü bilgi vermesi çok hoşuma gitti. ki her kontrolde uzun uzun konuşuyoruz ben soruyorum o yılmadan anlatıyor ve kendisinin de iki tane çocuğu var hep kendi çocuklarından da çıkarttıkları dersleri bize anlatıyor tabi bunların içinden uygulayıp istediklerini ayırıp kendine göre pay çıkar diyor.
bir gün hiç unutmuyorum Durunun normal aşı gününde odasına girdiğimizde yüzünden düşen bin parçaydı hiç onu o halde görmemiştik yani sürekli güleryüzlü adam gitmiş ha ağladı ha ağlayacak bir adam vardı karşımızda yine de Duru yu görünce bir tebessümle gülümseyip muayenesini yine en ince detayına varana kadar eksiksiz yaptı ben o halini görünce zaten çok da soru sormak istemedim anladım ki bir derdi var. tam biz çıkarken bize sakın yanlış anlamayın bir hastam şuanda yoğun bakımda aklım bir yandan da onda onu merak ediyorum diyince dedim bu adam tamamdır .. yani normal hastasını bile bu kadar kendi evladı gibi benimseyen doktor bulmak bu zamanda zor.

bende doktorumdan çok memnunum 8 yıllıkbir geçmişimiz var bizim büyük oğlum onun ellerine doğdu o zaman hastanedeydi sonra kendine muaynehane açtımehmet akifde küvezden çıkınca ona götürdük hemen küvezdeykende sürekli arayıp bilgi alıyoduk doktoruna soramadığımızı ona soruyoduk açıklamayı çok sever baya oturup konuşabilirsin ümraniye tarafında kendisi eğer düşünürsen söyleyebilirim iletişim bilgilerini

bende memnunum doktorumdan. yanı cok ılgılı herseyını soruyor ve sorularımı tam cevaplıyor ama cok yogun bır doktor. yanı telefonla ulasmak falan cok zor. tek sıkıntım bu

Arkadaşlar hiçbiriniz doktorunuzun iletişim bilgilerini vermemişsiniz....Ben de doktor arıyorum bu kaçıncı düzgün bir doktor bulamadım...

türkiye hastanesinde Mustafa Bey diye biri . ben avrupadayım.anadolu yakası derken neresi ve nerde doktorun minikcim

valla tam diyecektim türkiye hastanesimi :roflol: bizde orda salim beye gidiyoruz o da aynı. sorarsan cevaplıyor.
buarada birileri tavsiye etmişti hasan uzpak pediatri kilniğimi ne google yazınca çıkıyor o çok ilgilendi ama hem muayenesi biraz pahalı hem bahçelievlerde çok uzak geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…