Bebegimin doymama sorunu

yanlis biliyorsun yarim saatte bir emzirilmez 2 saatte bir idealdir. o yarim saatte meme kaliteli sutle dolmaz ayrica meme yara olur. ve emzik iyi birsey degil.

Diş sağlığı için mi ? Ama o çocuk öyleydi yani . Memesi ağzından düşer düşmez ağlıyordu . Hatta ilk başta memeye alıştırmak için baya uğraştırdılar sonra alışınca rahatladılar .

Yeni doğmuştu hemşire annesi yarım saatte bir ağzına memeyi ver emmezse zorlama , sonra zaten sen oturtursun demişti demişti . Belki ilk bebeği olduğu içindir .

Hepinize ilginiz icin tesekkur ederim bu donem gerckten cok zor bebegime anne sutu dururken mama vermk cok uzuyo bni ki bnm yeterli hatta bol bi sutum vardi emmedi reddetti ...bi gun mama hic vermedim az az emdi cnku cok ac biraktim diyorum ki acaba gundz hic bise vermesem bi hafta boyunca kilo kaybedermi bu surecte mama vermeyince memeye donermi

Ilik dusun altina girip meme vermeyi deneseniz? Cok faydasini gormustum

Söylediginiz belirtiler diş belirtisine benziyor,bu dönemde damaklari hassaslaşıyor ve emmek istemiyolar,benimde kızım o aylarda önce gündüz emmeyi bıraktı,gece uyku sersemligiyle emiyordu ama 1 ay sonra onuda bıraktı,insallah seninki öyle olmaz.Oglumdada ayni sey oldu ama bu sefer çabuk pes etmedim tam 1 ay ayakt dolasarak emzirdim baska turlu ne yapsam emmiyordu,1 ayı gecirdim sonra tam 1 meme delisi oldu,2 buçuk yasina kadar emdi sakin pes etme dedigim gibi ayakta dolasarak emzir yada sac kurutma makinasini ac emzirirken oda etkili oluyor,bu dis belirtileri bazı bebeklerde çok erken basliyor çıkması uzun sürsede..

Hepinize ilginiz icin tesekkur ederim bu donem gerckten cok zor bebegime anne sutu dururken mama vermk cok uzuyo bni ki bnm yeterli hatta bol bi sutum vardi emmedi reddetti ...bi gun mama hic vermedim az az emdi cnku cok ac biraktim diyorum ki acaba gundz hic bise vermesem bi hafta boyunca kilo kaybedermi bu surecte mama vermeyince memeye donermi
Canim benimkide3bucuk aylikken oldu gecici bir donem.

Diş sağlığı için mi ? Ama o çocuk öyleydi yani . Memesi ağzından düşer düşmez ağlıyordu . Hatta ilk başta memeye alıştırmak için baya uğraştırdılar sonra alışınca rahatladılar .

Yeni doğmuştu hemşire annesi yarım saatte bir ağzına memeyi ver emmezse zorlama , sonra zaten sen oturtursun demişti demişti . Belki ilk bebeği olduğu içindir .
yenidogan hemsireleri ozellikle belirtiyorum bazilari cok gereksiz bilmislik yapiyor. benim bir arkadasim yenidogan hemsiresi vemzirme danismani kendi bebegini emziremedi, kalca ultrasonunun bile ne zaman yapilacagini bilmiyordu. sadece latince ogrendigi birkac seyi soyleyip duruyordu o nedenle cok da guvenmem ben yenidogan hemsirelerine.
sut gelmesi icin soylemis olabilir belki ilk birkac gun icin ama geri kalan zamanda anneye de yazik. neyse evladin oldugunda sen de yasarsin insallah.
dis yapisi icin evet ben emzik hic vermedim hic bilmez kizim. ama benimkibd parmak emiyor. bebeklere engel olamiyorsun.

Gogus ucu catlagimda olustu bnim kan emzrdim gunlerce bebegime belki memeyi birakmasini onada bagliyorum ben

mama yerine sutunu sagsana. onu da kasikla vermeyi dene ben oyle yaptim. hem sutun azalmamis olur bebegin de sutun tadindan vazgecmez. hem de mama kabiz yapabilir bebegini. ama biberondan izak durmani tavsiy ederim iyice birakir seni

Gogus ucu catlagimda olustu bnim kan emzrdim gunlerce bebegime belki memeyi birakmasini onada bagliyorum ben
yok canim ondan degil etrafi kesfediyor senin sucun yok. memeden daha ilginc seyler var dunyada eger busureci sabirla atlatabilirsen2 yasina kadar emzirirsin bence.
bak internetten meme reddi durumunda ne yapilir bi arastir. pek cok yontem var. yyatarak davlumbaz cirilciplak soyunup ikiniz de ustune yatirmak ki bu havada biraz riskli bebek usuyebilir.

Ki ben erzrumda yasiyorum bu durum mumkun degil aynen zaten tam aksidir olabildgince gazlida bir bebek dort bucuk aylik hala gecmedi gazi bile ayagina uzerine kat kat giyindiriyorum gazi olmasin soguk alip sacilanmasin diye

Ki ben erzrumda yasiyorum bu durum mumkun degil aynen zaten tam aksidir olabildgince gazlida bir bebek dort bucuk aylik hala gecmedi gazi bile ayagina uzerine kat kat giyindiriyorum gazi olmasin soguk alip sacilanmasin diye
Besleme sıklıgını 2saatten asagıya indirme kesinlikle bak gaz sorunu buyuk oranda cozulecek. Bide omnivit herb baby diye bi damla var. Damlayi verdikten yarim saat sonra inanilmaz gaz cikarmaya basliyo

Gaz donemi gecicidir.ilik dus ve ayse oner'in gaz masajini oneririm.damlaya falan gerek yok kesinlikle bagirsak florasi bozulur bebeginin.meme reddi icin bol bol ciplak ten temasi yap.zorlama ama.ve en faydali yontem olarak dusta akan su altinda emzirmeyi dene.donecek memeye merak etme

Gazi icin nurse harweys diye bi bitkisel surup var onu veriyorum da dusta emzrmeyi deniycem suan bile mama verdim emmedi cnku uykusu acilinca mamayida iki olcu yedi birakti emip birakiyo gazdan rahat ememiyo

O mamadan yavas yavas kurtulmaya bak.kademeli bir sekilde azalt ama birden olmazmis.google'a "tomrisin emzirme notlari meme reddi" yaz.ise yarar mantikli bilgiler bulacaksin.

Back
X