Bebegimin eksikleri

hadinur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
663
181
103
35
Evet suanda kiyafetleri tamam puset alsak iyi olurmu sizce ana kucagi var bez canta onun haricinde kuvet alicaz sampuan sabun pisik kremi baska akliniza gelen kizlar cok acemiyim daha 1 aydan az fazla var doguma Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Pudra tirnak makasi tarak deterjan (ben deterjan yerine granul sabun alcam sağlık ocagi onerdi) havlu biberon. Simdilik aklima bunlar geliyor
Kendim içinde gogus pedi gogus kremi. Bende bikac gundur arastiriyorum internetten fiyat karsilastirdim filan. Bugun siparis vericem bende

Göbek bağı oyuntulu bez
Hastane çıkış seti 10 parçalı
Havlu veya bornoz seti
Bebek arabası
Beşik aldıysanız uyku seti
Ağız mendili

Ben puset aldım bu arada.

Otri bebe burun aspiratörü,
Burnunu yunuşatmak için Deniz suyu
bebeğin hastanede silinmesi için yumuşak bir havlu
Pişik kremi
Göğüs ucu kremi
Saçlar için konak tarağı(tırnak makası, törpü, tarak ve fırça seti olarak satılıyor)

Bunlar akla en son gelen ama önemli şeyler.

Bol bol mendil alın kusmalar için, ıslak mendil pişik yaparsa saf su ile temizlemek için kare temizleme pamuğu alın, bebeklerin burnu tikaniyor açmak için otri bebe ve tonimerlab tuzlu su alirsan iyi olur canım ben kırkından beri çoğu kez kullandım, emzik, eğer olduki hastanede uyanmadi bi turlu yada süt gelmedi yanında biberon mama gotur bebek sarılık olmasın ben bilemedim tecrubesizdim yavrum ememedi sarılık oldu

KENdine mutlaka manuel de olsa bi göğüs pompası al. İlk Doğumun sanırım sütü Bebek doğar doğmaz güçlü çekemiyor. Ben bebeğim uyurken pompayla çektim uyanınca ucuna kadar gelmiş oluyordu süt. Süt gelene kadar pompayla çekersin sütü görünce bebeğinin ağzına verirsin

Öncelikle sagsaglim kucaginiza alirsiniz insallah. Bu listeyi yeni dogum yapan bir arkadasim soyledi. Size de akrarayim.

İc zibin (çok ince olanlardan) bir de normal zibin , kiyafet.
Tulum fazla önerilmiyor cunku bebek hemen büyüyormuş.
Kundak ,battaniye,havlu
Yan yatma minderi (bogilmayi onleyici mi der diye de geciyor)
Bel baği
Agiz temizleme mendilleri ( bolca almakta yarar var)
Nevressim takimi
Bakim icin
Burun aspratoru
Pisik kremi olarak sudocreami onerdi arkadasim
Sebamed sampuan ve yag
Set halinde olan tirnak ve taraklar gereksiz pahaliymis onun yerine 1 tane bebe tirnak makasi var taragi ayri almak daha iyiymis.
Ben de simdilik bunlari alip daha sonra ihtiyaca gore tamamlamayi dusunuyorum.:KK49::nazar:

Evet suanda kiyafetleri tamam puset alsak iyi olurmu sizce ana kucagi var bez canta onun haricinde kuvet alicaz sampuan sabun pisik kremi baska akliniza gelen kizlar cok acemiyim daha 1 aydan az fazla var doguma Allah yardimcimiz olsun hepimizin
Kuvet icerisine alacaginiz fileyi kalin almanizi oneririm. Su ici kopuklu olanlardan:super:

Kızlar 60x120 beşiğe uygun uyku seti ya da nevresim ölçüleri ne olmalı çok pahalı standart bir ölçü değil mi daha büyük alsam sorun olur mu acaba yardımcı olabilecek kimse var mı?

Kızlar 60x120 beşiğe uygun uyku seti ya da nevresim ölçüleri ne olmalı çok pahalı standart bir ölçü değil mi daha büyük alsam sorun olur mu acaba yardımcı olabilecek kimse var mı?
60×120 uyku setleri var tam oturuyor... Benim besigim de aynı ölçüde

60×120 uyku setleri var tam oturuyor... Benim besigim de aynı ölçüde

Çok kısıtlı sanki mesela diğer ölçülerdeki karaca taç bilindik markalar daha uygunken bu ölçülerde daha duyulmadık markalar daha pahalı geldi bana siz ne almıştınız?

Back
X