Çocuk Hastalıkları Bebegimin eli yandi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Corpuss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.086
743
123
36
16 aylık kizim utuye dokundu orta parmaginin tirnakla eklem arasi yandi cok buyuk bi alan degil ama yinede utu sıcakti baya derin yandi. Doktora goturmedim hametan sureyim dedim ama durdurmuyor kesinlikle agzina falan goturdu en son.
Üç gün oldu ve su topladi kendiliginden patladi. Simdiye kadar acı belirtisi vermeyen kuzum patladiktan sonra sanirim saga sola degdikce cani yaniyo.
Sizce ne yapmaliyim doktora götürmeme gerek var mi saglik ocagina götursem pratisyen hekim anlar mi ki? Iz kalir mi?

Not: benimde kızımın eli yandı koşa koşa acile gittim iki saatten fazla bekledim.doktor gördü sonra yanık bölümüne yolladı birde orda bekledim. Oradaki doktor önemli bişey yok deyip bı krem verdi eve yolladı.yoruldugumla kaldim:rolleyes:

Deli misin sen?

Ütüye dokunmuş çocuk, yetişkin bile ağrı kesici olmadan duramaz

Ağrıdan kalbi duran insanlar var

Sorumsuz bir de konu açıyor

Not: benimde kızımın eli yandı koşa koşa acile gittim iki saatten fazla bekledim.doktor gördü sonra yanık bölümüne yolladı birde orda bekledim. Oradaki doktor önemli bişey yok deyip bı krem verdi eve yolladı.yoruldugumla kaldim:rolleyes:
En azından yanıkçı biri önemsiz demiş
Bu annenin yanık üzerine eğitimi bile yok

Vay Arkadaş ne sorumsuzlugum kalmis ne cahilligim.. sadece panik bi insan degilim! kizimin elindeki yanik 2 cm lik bi alan yani baya küçük krem surmeye calistim fakat durdurmadi. ayrica bugün suyu patlayana kadar agri emaresi gostermedi gayet iyiydi miziklanmadi.

Vay Arkadaş ne sorumsuzlugum kalmis ne cahilligim.. sadece panik bi insan degilim! kizimin elindeki yanik 2 cm lik bi alan yani baya küçük krem surmeye calistim fakat durdurmadi. ayrica bugün suyu patlayana kadar agri emaresi gostermedi gayet iyiydi miziklanmadi.
Canım boşver onları.bir arkadaş daha dedi silverdin al sur.uyudukca sürersin ben öyle yapmıştım.izi belki kalır ama büyüdükçe geçecektir kiziminkini sadece ben görüyorum mesela

Ne zokuna konu açtın öyleyse?
Hem de dert yok
Çoluk çocuk bölümüne yaz
Ha deyince konuştu oluyor sonra

Siz baya rahatmissiniz( kotu anlamda degil). Ben olsam herhalde hemen bir doktoru arar sorardim ne yapabilirim diye. Allah korusun enfeksiyon felan kapsa?, bebek sonucta. Gecmis olsun

Sari kantron yagi iyi geliyor. Ben oglumyn herseyine onu suruyorum. Izleri de gecirir duzenli kullanimda..
Gecmis olsun.

Ben çocuklarım büyürken evden anestol ve silverdini hiç eksik etmedim.Anestolu icat edenden Allah razı olsun,onsuz olmuyor asla...Allah korudu,hiç yanmadan büyüdüler ama olabilirdi de.Geçen gün daha elim yemek buharından yandı biraz,anestol sürmeden dayanamadım.
Çocuklu evlerde bazı şeyler kesin bulunmalı.Ben alerji şurubu ve iğnesi de bulunduruyordum,eşimin tarafına böcek allerjisi olanlar vardı.Çocuklarımda ortaya çıkar diye korkuyordum.

Back
X