Çocuk Hastalıkları Bebegimin eli yandi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ne zokuna konu açtın öyleyse?
Hem de dert yok
Çoluk çocuk bölümüne yaz
Ha deyince konuştu oluyor sonra
Ha diyeceksen konusma! Konuyu anlamadan dinlemeden elestirmek nedir?? Iz kalir mi acaba diye sordum tecrubesi olanlar varsa diye bu bir, ikincisi konusmak istedim evet goturmedim bi uzmana ama diger taraftan da acaba mi diye bi soru isareti kaldi aklimda pat diye sorumsuz yaftasi yapistirmak da nedir? bi faydan olmayacaksa kalabalik etme

16 aylık kizim utuye dokundu orta parmaginin tirnakla eklem arasi yandi cok buyuk bi alan degil ama yinede utu sıcakti baya derin yandi. Doktora goturmedim hametan sureyim dedim ama durdurmuyor kesinlikle agzina falan goturdu en son.
Üç gün oldu ve su topladi kendiliginden patladi. Simdiye kadar acı belirtisi vermeyen kuzum patladiktan sonra sanirim saga sola degdikce cani yaniyo.
Sizce ne yapmaliyim doktora götürmeme gerek var mi saglik ocagina götursem pratisyen hekim anlar mi ki? Iz kalir mi?

Hemen yumurta akı sürün. Sonra da acile götürün.

Silverdini bir çok şeyde veriyor doktor,hücre yenileyici özelliği var sanırım

Hem ben hem oğlum yanmıştı ,silverdin krem sürmeyelim iz bırakır demişti doktor, çok araştırma yapmadım bende gerci ama anestol+hametan karıştırıp sürdüler ve çok iyi gelmişti

Teşekkür ederim canim destegin icin
Valla canım bende benimkini goturmezdim normalde ama benimki eli kopmus gibi bagiriyordu:KK48: seninkinden küçüktü o ayrı. Belki ağrı kesici falan verirler diye götürdüm.ama orda beklerken unuttu acisini:olamaz: dönüş yolunda da uyuyakaldi. Tekrar geçmiş olsun

Ha diyeceksen konusma! Konuyu anlamadan dinlemeden elestirmek nedir?? Iz kalir mi acaba diye sordum tecrubesi olanlar varsa diye bu bir, ikincisi konusmak istedim evet goturmedim bi uzmana ama diger taraftan da acaba mi diye bi soru isareti kaldi aklimda pat diye sorumsuz yaftasi yapistirmak da nedir? bi faydan olmayacaksa kalabalik etme
İz kalmaz korkma,yüzeysel yanık o. Kardeşimin eli yanmıştı baya genişti,hiç izi yok.

Saygı çerçevesinden çıktınız, Anneliğine kadar dil uzattınız.
Bende toplumsal görevimi yerine getirmek amacıyla sizi uyarmak istedim
Cani sıkılıyor belli bulasacak yer aramis ama neyse önemli değil anneligimi hanimefendinin lafiyla tartacak degilim. Yalniz zaman kaybisiniz guneykarimkure

Siz baya rahatmissiniz( kotu anlamda degil). Ben olsam herhalde hemen bir doktoru arar sorardim ne yapabilirim diye. Allah korusun enfeksiyon felan kapsa?, bebek sonucta. Gecmis olsun
Aa sen rahat görmemişsin:).Arkadaşlar bende toplanmıştık,arkadaşın biri 3 yaşındaki kızıyla gelmişti.Ben çayları hazırlarken içerden uğultular yükseldi.
Çocuğun avucunu biri tesadüfen görmüşki,yanıp kabarmış,çocuk avucunu kapalı tutuyor.Dediler ne zaman yandı bu çocuk,annesi,aa yanmış mı,annemdeyken 2 gün önce,sobaya yaklaşıp birden kaçmıştı ama ağlamayınca anlamadım demekki dedi:KK57:

Kesinlikle Silverdin alin. Benimde oglumun eli yanmisti ve baya buyuktu ama cok iyi geldi ve hic iz kalmadi gecmis olsun kuzuya.

Aa sen rahat görmemişsin:).Arkadaşlar bende toplanmıştık,arkadaşın biri 3 yaşındaki kızıyla gelmişti.Ben çayları hazırlarken içerden uğultular yükseldi.
Çocuğun avucunu biri tesadüfen görmüşki,yanıp kabarmış,çocuk avucunu kapalı tutuyor.Dediler ne zaman yandı bu çocuk,annesi,aa yanmış mı,annemdeyken 2 gün önce,sobaya yaklaşıp birden kaçmıştı ama ağlamayınca anlamadım demekki dedi:KK57:
:KK48:

Oy kıyamam okurken bile içim gitti içim... Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah dikkat edin :)

Back
X