Doğuma Hazırlık Bebeğimin ense kalınlığı lütfen yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
32
Herkese merhaba dün olan kanamamdan dolayı bugün dr a gittim ense kalınlığı 2.5 mm ile 3 mm arasında gördü tam hatırlamıyorum kaç olduğunu.Pazartesi ikili tarama olucak içim içimi yiyor ense kalınlığı böyle çıkıp bebeği sağlıklı doğan var mı ultrasonda hareket edişi gözümün önünden gitmiyor çok kötüyüm :(

Endise etme bence 3 bucuk uzeri tehlikeli diye biliyorum tek ona bakilarak zaten karar verilmez stres yapma hem icin rahat etmezse baska doktora gidersin bazen yanlis olcebilyolar
İnşallah canım sorun yoktur doktor da olumsuz bir şey çıkcağını düşünmüyorum dedi ama içim rahat değil

Herkese merhaba dün olan kanamamdan dolayı bugün dr a gittim ense kalınlığı 2.5 mm ile 3 mm arasında gördü tam hatırlamıyorum kaç olduğunu.Pazartesi ikili tarama olucak içim içimi yiyor ense kalınlığı böyle çıkıp bebeği sağlıklı doğan var mı ultrasonda hareket edişi gözümün önünden gitmiyor çok kötüyüm :KK43:
Mrb sizin kan sonucunuz çıktı mi aynı şeyi şuan bende yaşıyorum dun ultrasonda ense kalınlığı 3 mm dedi doktor kan testine de gerek yok oda riskli çıkar dedi fetal DNA testi yaptırın dedi beyniminden vurulmuşa döndüm resmen ama bugun birde perinotoğa gideceğim ayrı bi fikir almak istiyorum küçücük bi ihtimal bile olsa yakıyor insanı😔

Mrb sizin kan sonucunuz çıktı mi aynı şeyi şuan bende yaşıyorum dun ultrasonda ense kalınlığı 3 mm dedi doktor kan testine de gerek yok oda riskli çıkar dedi fetal DNA testi yaptırın dedi beyniminden vurulmuşa döndüm resmen ama bugun birde perinotoğa gideceğim ayrı bi fikir almak istiyorum küçücük bi ihtimal bile olsa yakıyor insanı😔
Merhaba benim ikili taramam pazartesi olucak içim içimi yiyor saatler gunler gecmiyor sanki o kadar kotuyum ki :( Kendinizi üzmeyin birbirimize destek olalım..

Merhaba benim ikili taramam pazartesi olucak içim içimi yiyor saatler gunler gecmiyor sanki o kadar kotuyum ki :KK43: Kendinizi üzmeyin birbirimize destek olalım..
Aynen bende öyleyim herşeyi düşünüyorum küçücük bi ihtimal bile insanı bu kadar etkileyebiliyor fetal DNA yaptırımın diyorum en kötü

Herkese merhaba dün olan kanamamdan dolayı bugün dr a gittim ense kalınlığı 2.5 mm ile 3 mm arasında gördü tam hatırlamıyorum kaç olduğunu.Pazartesi ikili tarama olucak içim içimi yiyor ense kalınlığı böyle çıkıp bebeği sağlıklı doğan var mı ultrasonda hareket edişi gözümün önünden gitmiyor çok kötüyüm :KK43:
İnşallah sağlıklıdır bende ikili test yaptırdım ve down sendrom u 1.277 çıktı 25 şubatta renkli ve detaylı ultrason cihazı ile muayene edicekler bi sorun var sa amniyo sentez yapılcak

İnşallah sağlıklıdır bende ikili test yaptırdım ve down sendrom u 1.277 çıktı 25 şubatta renkli ve detaylı ultrason cihazı ile muayene edicekler bi sorun var sa amniyo sentez yapılcak
İnşallah canım benim 🤲🏻 Benim de yarın ikili taramam var

Korkmayin dua edin sadaka verin. Ense kalinliği 3.5 üstü tehlikelidir. Bizim 2.13 cikmişti doktorumus biraz fazzla dedi. Tabi çok korktuk. Riskli gebelik uzmanina perinatologa gittik . Bakti yok gayet normal dedi. Ki normalmiş başka doktorlara da sorduk normal dediler.

Merhaba bende aynı durumdayım nifty test sonucunu bekliyorum sizde durum ne çıktı

Back
X