bebegimin ense kalinligini ölcemedi

nrtcmstf

evli mutlu anne adayi
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
2
0
1
37
3 ay 5 gunluk hamileyim ikili tarama testi icin gittim ama dr.hanimcik 3 gez ultrasona sokmasina ragmmen ense kalinligini olcemedi korktum bi sorun mu var sizin d3 basiniza geldi mi napicam ben simdi ya

3 ay 5 gunluk hamileyim ikili tarama testi icin gittim ama dr.hanimcik 3 gez ultrasona sokmasina ragmmen ense kalinligini olcemedi korktum bi sorun mu var sizin d3 basiniza geldi mi napicam ben simdi ya
Canım benimde olculememisti ilk gittiğimde bebek dönmedi bir turlu Sırt üstü durumda durması lazım bakarken artık olculemeyince beni Ayrıntılı ultrasona gönderdi orda ölçtü doktor yan yagiyodu ama benimde ilk seferde olculemedi :)

Cok saol tatlim ya ilk hamilelik panik icindeyim bu cuma yine gidicem insallah bu sefer sorun cikmaz

3 ay 5 maalesefamileyim ikili tarama testi icin gittim ama dr.hanimcik 3 gez ultrasona sokmasina ragmmen ense kalinligini olcemedi korktum bi sorun mu var sizin d3 basiniza geldi mi napicam ben simdi ya

Valla bebisin keyfi gelmezse ense kalinligi olculemiyor maalesef. Sirt ustu pozisyonda gorulmesi lazim ki olculebilsin. Ama sipalar yerlerinde rahat durmuyorlar ki bir oraya bir buraya:)

ben de 13+0 günlük bir hamişim. 11 haftalıkken ense kalınlıgımız için muayene olduk ben bir saatlık yoldan sonra ulaşabiliyorum hastaneye heralde bebek yolda uyudu. doktor ensesini önce göremedi karnımi ultrasonla salladı yine olmadı. sonra öksür bakayım dedi öksürdükten sonra biraz döndü yan tarafa öyle ölçtü. karnımı sarstıgı için biraz panik bile oldum hereket etmesi için yaptıgını soyledi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…