Bebegimin ensesinde odem

book thief

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
928
1.090
133
Merhaba kk hanimlari

Sizden yardimlarinizi ve biraz da vereceginiz destegi, morali rica ediyorum.

Gecen hafta Sali gunu cok az kirmizi kanamam oldu, doktorum rahim icinde kanama alani goremiyorum dedi, bebegim gayet iyiydi. Progestan ilac yazdi ve tum hafta icin rapor. Ertesi gun cok az geldi tekrar ve sonrasinda iyiydim.

Bugun sabah tekrar kirmizi kan gordum ve doktor rahim icinde cok az bir kanama alani goruyorum dedi. Progestan devam ve tekrar rapor yazdi tum hafta icin. Bebegim iyiydi, hatta sat a gore 11+6 iken, usg de 12+4 gozukuyordu. Doktorum tam muayeneyi bitirecekken bir sey dikkatini cekti, ve farkli taraflardan olcum yapti. Bebegimin ensesinde odem oldugunu soyledi dunyam basima yikildi. Carsamba gunu ikili tarama testim yapilacak. Aglamaktan mahvoldum. Internetten arastirdikca hep kotu seyler, hastaliklar.. benim saglikli bir bebek dogurma olasiligim yok mu?

Sizin yasadiginiz veya etrafinizdan duydugunuz bildiginiz vardir belki.. Bebegimin ensesindeki odem gecebilir mi?

Canım kendini üzme bu kadar. Belki kendiliğinden geçen bir şeydir yada zararsızdır. Lütfen kendine dikkat et bebeğin de üzülmesin. Allah acil şifalar versin mühim birsey çıkmaz inşallah.

Internetten arastirdikca hep kotu seyler, hastaliklar

internette grip belirtilerini araştırsak kanser çıkıyoruz bacım ne takıyosun onları..

kesin sonuç alınana net durum öğrenilene kadar araştırma işini bırak, kendini yiyip bitirme.

geçmiş olsun.

İnternetten okudum bende şimdi %75inde problem oluyormuş inşallah %25lik kısımda olursun.
Dua et bende dua ediicem senin için.

Bu arada benim kuzenime de aynısını söylediler ense kalınlığı normalden daha uzun ve küçük ödemi vardı, kalbinde küçücük bir delik vardı ameliyatla kapandı şimdi çok sağlıklı, iyi düşün iyi olsun

Canım kendini üzme bu kadar. Belki kendiliğinden geçen bir şeydir yada zararsızdır. Lütfen kendine dikkat et bebeğin de üzülmesin. Allah acil şifalar versin mühim birsey çıkmaz inşallah.

Amin, cok tesekkurler. Insallah dedigin gibi zararsizdir canim. Zaman gecmiyor ki..

internette grip belirtilerini araştırsak kanser çıkıyoruz bacım ne takıyosun onları..

kesin sonuç alınana net durum öğrenilene kadar araştırma işini bırak, kendini yiyip bitirme.

geçmiş olsun.

Cok dogru, o yuzden bakmak istemiyorum ama bakmadan da duramiyorum. Hep iyi hikayeleri ariyorum aslinda, umuda ihtiyacim var.

İnternetten okudum bende şimdi %75inde problem oluyormuş inşallah %25lik kısımda olursun.
Dua et bende dua ediicem senin için.

Canim cok tesekkur ederim. Kalbindeki deligi dogar dogmaz mi ameliyat ettiler?

Karnında boşlukta ödem var 16 haftaliken çıktı suan bebeğim 21 haftalık tedavi için iğne verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…