Çocuk Hastalıkları Bebeğimin ensesindeki kızarıklık

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
33
IMG_4984.webp Kızlar bebeğim 13 aylık ara ara boynunu kaşımaya çalışır sanki bişeyden huylanmış gibi bugün kıyafetini çıkardım makinaya atmak için bir baktım ki kızarıklık hafifde beyaz şişlik var başına gelen var mı

Slm elbiselerin arkasındaki etiketleri böyle yapabiliyor diye okumuştum.Hatta şikayet edenler de vardı.Alerji gibi görünüyor.Siz bir doktora gidin.Korkmayin önemli bişey değildir.
Çok sağolun etikette yumuşak ama kopartayım artık doktorumuz izinli o yüzden götüremedik

Slm elbiselerin arkasındaki etiketleri böyle yapabiliyor diye okumuştum.Hatta şikayet edenler de vardı.Alerji gibi görünüyor.Siz bir doktora gidin.Korkmayin önemli bişey değildir.
Birde aklıma geldi bir elbise aldığınızda mutlaka yıkayın sonra giydirin alerjiye karşı buda önemi yediği bişey de olabilir tozda olabilirama merak etmeyin lutfen doktora goturun daha yardımcı olur

ensede olunca bana da etikettenmiş gibi geldi .

benim kime olursa olsun yeni kıyafet aldığımda yıkamadan önceki ilk yaptığım şey ne kadar etiket varsa kesmek oluyor. lcw den alırım mesela onunkiler kes kes bitmiyor kütüphane mübarek -_-

Geçmişler olsun,inşallah önemli bir durum değildir.

Eki Görüntüle 2096725 Kızlar bebeğim 13 aylık ara ara boynunu kaşımaya çalışır sanki bişeyden huylanmış gibi bugün kıyafetini çıkardım makinaya atmak için bir baktım ki kızarıklık hafifde beyaz şişlik var başına gelen var mı
Benim 1.5 yasında oğlum etiket yapabiliyor kesiyorum o yüzden sardonlu camasrlar da yapabiliyor mont almıştım montun içi tüylü anında boynu kızardı gene de bir doktora götürün yediklerinden de olabilir

Son düzenleme:
Etiketten buyuk olasilikla.
Benim kizim uykusu geldiginde ensesini kasiyor. Ama oyle boyle degil resmen yoluyor. Her nekadar dikkat etsemde mutfaktayken falan uykusu geldiyse ben gorene kadar hallediyor. Ben ensesini kirmizi gormeye alistim. Fakat sizin durum ara sira dediginize gore kiyafetten kaynakli gibi

Etiketler beni öldürür hiç bir kıyafetinde yok. Aynen böyle oluyorum.
Birde aklıma geldi bir elbise aldığınızda mutlaka yıkayın sonra giydirin alerjiye karşı buda önemi yediği bişey de olabilir tozda olabilirama merak etmeyin lutfen doktora goturun daha yardımcı olur
Teşekkür ederim zamane anneleriyiz işte herşeye kafayı takıyoruz en kısa zamanda götüreceğim inşallah

ensede olunca bana da etikettenmiş gibi geldi .

benim kime olursa olsun yeni kıyafet aldığımda yıkamadan önceki ilk yaptığım şey ne kadar etiket varsa kesmek oluyor. lcw den alırım mesela onunkiler kes kes bitmiyor kütüphane mübarek -_-
Değilmi kes kes bitmiyor bende etiketleri keseyim inşallah işe yarar

Değilmi kes kes bitmiyor bende etiketleri keseyim inşallah işe yarar
inşallah canım çünkü koskoca insanım beni bile kaşındırıyor ki bunlar minnacık tenleri ekstra hassas. umarım daha ciddi birşey yoktur
:KK200:

Benim 1.5 yasında oğlum etiket yapabiliyor kesiyorum o yüzden sardonlu camasrlar da yapabiliyor mont almıştım montun içi tüylü anında boynu kızardı gene de bir doktora götürün yediklerinden de olabilir
Bizimkide tüylü oda yapmış olabilir yani doktora götürecem inşallah

Etiketten buyuk olasilikla.
Benim kizim uykusu geldiginde ensesini kasiyor. Ama oyle boyle degil resmen yoluyor. Her nekadar dikkat etsemde mutfaktayken falan uykusu geldiyse ben gorene kadar hallediyor. Ben ensesini kirmizi gormeye alistim. Fakat sizin durum ara sira dediginize gore kiyafetten kaynakli gibi
Aaa geçmiş olsun can sıkıcı durum peki kızınız neden bu kadar çok kaşıyor doktora götürdünüz mü

Back
X