- 15 Nisan 2016
- 2.589
- 2.346
- 83
- 33
Hayır geçmedi kıyafeti çıkarınca hafifledi birazgeçmedi mi henüz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır geçmedi kıyafeti çıkarınca hafifledi birazgeçmedi mi henüz?
Etiketleri kopartın.cildi çok hassas olduğu için kızarmış. Şu toplamış gibi bir görüntü varsa kesinlikle patlatmaya çalışmayınÇok sağolun etikette yumuşak ama kopartayım artık doktorumuz izinli o yüzden götüremedik
bugün de takip edin o halde yine geçmezse doktora gidersiniz.Hayır geçmedi kıyafeti çıkarınca hafifledi biraz
Kimi cocuk gozlerini ovusturur ya onun gibi birsey bizimkide. Dikkat ettim sadece uykusu geldigi zaman yapiyor.Aaa geçmiş olsun can sıkıcı durum peki kızınız neden bu kadar çok kaşıyor doktora götürdünüz mü
Tabi götürün canım kesinlikle takılmakta haklısınızTeşekkür ederim zamane anneleriyiz işte herşeye kafayı takıyoruz en kısa zamanda götüreceğim inşallah
Çok teşekkür ederim ben deterjan normal kullanıyorum yumuşatıcıda kullanıyorum bunlarda yapabilir demekki daha dikkatli olucam İnan'ın hiç aklıma gelmemiştiEtiketleri kopartın.cildi çok hassas olduğu için kızarmış. Şu toplamış gibi bir görüntü varsa kesinlikle patlatmaya çalışmayın
Besinini bir güzel havalandırin. Kıyafetlerini ve nevresim battaniyenin anti alerjik deterjan kullanın. Mümkünse yumuşatıcı kullanmayın. Saçları uzun ise oda yapabilir.endiselenecek bir durum değil. Ama doktorunuza götürün içiniz rahat etsin
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için bir nebze olsun içim rahatladı cümleten inşallahbugün de takip edin o halde yine geçmezse doktora gidersiniz.
benim de kızımın yüzü tişörtümdeki baskıya değince kızarmıştı bir anda doktora koştuk apar topar alerji iğnesi yapılacaktı biz sıra beklerken geçti :) sonra da tekrarlamadı hassas olduklarından olabiliyor. farklı bir şey yediyse ona da dikkat edin. sağlıcakla kalın.
Evett bugün hem gözlerini ovuşturdu hemde boynundan huylanmış gibi kaşıdı uykusu geldiği için yapıyor olabilir bizimkide çok teşekkür ederim iyi ki bu forum varKimi cocuk gozlerini ovusturur ya onun gibi birsey bizimkide. Dikkat ettim sadece uykusu geldigi zaman yapiyor.
Suan bir yasinda belkide konusamadigi icin kendini bu sekilde anlatmaya calisiyor.
Bu konuda dr goturme geregi duymadim cunku normal zamanda hic yapmaz. Saate bakiyorum uyku vakti yaklasmissa birazdan kasimaya baslar diyorum ve oylede oluyor. Iste bazen ise dalip saati kaciriyorum ozaman baya yoluyor.
Biraz konusmaya basladiginda ilk ogretecegim konulardan biri olacak kasimak yerine uyku desin.
Şampuan olarak mustela kullanıyorduk ama biraz pahalı gelince daline döndük doktorumuz 2 aylıkken mustela kullan demişti demekki hala hassas cildiBenim kizimda da aynisi olmustu.Allerjik bunyeli buyuk ihtimalle senin bebegin de.Bezin hemen ustunde belinde de olmustu bizim.Yani surtunmenin oldugu yerler gibi.Ben sampuanini degistirince gecti.Eski sampuani cildini kurutuyordu belki de.
Bizde chicco ve uni baby kuruluk yapti.Nivea iyi geldi.Şampuan olarak mustela kullanıyorduk ama biraz pahalı gelince daline döndük doktorumuz 2 aylıkken mustela kullan demişti demekki hala hassas cildi
Şampuan olarak mustela kullanıyorduk ama biraz pahalı gelince daline döndük doktorumuz 2 aylıkken mustela kullan demişti demekki hala hassas cildi
yardımcı olabildiysem mutlu oldum.bunlar tecrübe annesi.benim ikinci bebegim3 aylık ogreniyoruzÇok teşekkür ederim ben deterjan normal kullanıyorum yumuşatıcıda kullanıyorum bunlarda yapabilir demekki daha dikkatli olucam İnan'ın hiç aklıma gelmemişti
Kıyafetlerini ters giydirebilirsin. Dikişler dış tarafa gelir o zaman.Çok sağolun etikette yumuşak ama kopartayım artık doktorumuz izinli o yüzden götüremedik