bebeğimin eşi aşağıdaymış :(

dilesem

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
85
3
298
41
Kocaeli
Kızlaar ikili test için gitim ve doktor ultrasyonda bakarken bebeğimin eşinin aşağıda olduğunu söledi sadece ilişkiiyi yasakladı sizdede oldumu tehlikeli bir durummu ?

Kızlaar ikili test için gitim ve doktor ultrasyonda bakarken bebeğimin eşinin aşağıda olduğunu söledi sadece ilişkiiyi yasakladı sizdede oldumu tehlikeli bir durummu ?

Bende de aynısı vardı plasenta previa.24.haftadan itibaren kanamalarla geçti.Son 1 ay hastanede yattım ve 33+4'te doğum yaptım.Çok şükür oğlum sağlıkla geldi.Çok dikkat etmen lazım.Fazla ayakta kalma,yürüyüş,ilişki yasak,iş yapma.Yani mümkünse doğurana kadar yat derim.Ben teşhis konulduktan sonra evdeyken tuvalet dışında hiç kalkmadım.Son 1 ayı hastanede tuvalete bile kalkmadan geçirmeme rağmen erken doğum yaptım.Çok çok dikkatli olmanı tavsiye ederim.Gerçi ikili test yaptırdığına göre daha hamileliğin başlarında sayılırsın.Bu haftalarda normal aşağıda olması yukarı çıkma ihtimali yüksek.Bir sonraki kontrolünde çıkmış olabilir.Benimki çıkmadı.Sen yine de çok dikkat et.

bendede vardı ama hamilelik ilerleyince yukarı çıkmıştı biraz.
hiç kanama olmadı bende.
inş.seninkide çıkar yukarı.

inşallah ya moralim çok bozuldu ilk kızım 29 haftalık doğdu rabbim bunda bana acısın doktor sadece ilişkiyi yasakladı o kadar kendimi yormamaya gayret edeceğim

hiç moralini bozma canım.aynı durum bendede vardı.doktor gözümü çok korkutmuştu kanama olur erken olur diye ama hamileliğin ilerleyen haftalarında normale dönermiş ki benim öyle oldu.son 36 haftayaya kadar doktorlar normale döner diye beklior olmazsa sezaryenle doğum gerçekleşiyor.tabi bu sırada kendini zorlayacak hareketler yapma yani biraz dikkatle bu sıkıntıda atlatılıyor.hiç moralini bozma:) :49:

Back
X