Plasenta previa ve bebeğin ters olmasi

Hira__98

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2024
13
2
6
25
Bana plasenta previa teşhisi koyuldu ve bebeğimin ters olduğu söylendi 31+ haftalık hamileyim bebeğimin eşinin rahmimi tamamen kapattığını aşağıdan muayenenin kesinlikle yasaklandığını büyük devlet Hastanesi'ne gitmemi söyledi doktorum korkuyorum da ilerleyen zamanlarda da bebeğimin erken alınacağı söylendi benim hiç kanamam olmadı 1 ay oncesinde yoğun kahverengi bir leke geldi sadece sonra geçti. Hiç başına gelen yada doğum yapan biri var mı korkuyorum tedirginim

Bana plasenta previa teşhisi koyuldu ve bebeğimin ters olduğu söylendi 31+ haftalık hamileyim bebeğimin eşinin rahmimi tamamen kapattığını aşağıdan muayenenin kesinlikle yasaklandığını büyük devlet Hastanesi'ne gitmemi söyledi doktorum korkuyorum da ilerleyen zamanlarda da bebeğimin erken alınacağı söylendi benim hiç kanamam olmadı 1 ay oncesinde yoğun kahverengi bir leke geldi sadece sonra geçti. Hiç başına gelen yada doğum yapan biri var mı korkuyorum tedirginim
Mrb bende aynı durumdayım detaylı ultrason da plesanta aşağıda dediler yukarı çıkabilir dediler ancak çıkmadı doğum kanalıni tamamen kapatıyor plesanta previa teşhisi konuldu ve tıp fakültesine sevk ettiler oraya gittik orda da aynı şekilde söylendi gün verdiler riskli diye çok dikkat et kendine dediler en ufak lekede bulunduğun yerden ambulans ile gel dediler bende sürekli dinleniyorum ayakta yemek bulaşık dışında pek bişey yapmıyorum gittikcede agirlastim çok şükür şuana kadar kanamam olmadi ama kasik ağrıları var onlarda normal dediler günümü bekliyorum bende sende sakin ol panik yapma ve bol bol dinlen ağır iş falan yapma çok yürüme bunlar tetikler dinlendikten sonra bişey olmaz Allah'ın izniyle inşallah sağlıkla atlatırız bu durumu🤲

Back
X