bebegimin esi kaniyormus...

bi kahve

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
2.815
2.610
398
43
Merhaba arkadaslar.6+2 gunlukken siddetli kanamam olmustu hastanede yattim bebegim sukur iyi.hep dinleniyordum hatta baska bir dr a daha gittim hic biseyin yok gayet sagliksin dedi dinlenmene bile gerek yok dedi..3 gundur vajinanin girisinde sanki bisey varda dusecek gibiydi dun sabah uykudan minik bir kan goluyle uyandim hemen hastane ye gittim yatirdilar igne serum ilac derken drum esi kaniyor dedi aradada anican dedi.belki bebek yukari ciktikca duzelir dedi insallah.boyle olanlar varmi? Ha buarada dr um ultrason da senin kanamam olduguna eminmisin bebek gayet iyi dedi.o kadar kanamaya ragmen kan degerlerimde cok iyimis nasil is ben anlamadim.abbim hayirlisi neyse onu nasip etsin insallah.dr umdanda memnunum.ama yaptigim arastirmalarda bu kanamalrda kan vermek bile gerekebilirmis dr um bile kanamam olduh olduguna inanmadi bebek cokta saglikli masallah dedi.neden se icimden benim boyle bir rahatsizligim olmadigi geciyor sanki vucut um bebegi atmaya caliyor gibi geliyor.bilmiyorum ne dusunecegimi ne yapacagimida sasirdim.hhayirlisi neyse o olsun insallah hepimiz icin.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…