bebegimin gelisimine bakarmisiniz

buussra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
684
158
20150319_161455.jpg

kizlar resjmde gordugunuz alttaki AC yazan 27 w 6 gun bennim son adet tarihim. Ama ustte BPD yazan 29w 1 gun en qlttakide FL 27w 4 gun. Yani kisacasi benim bebegimin gercej gelisimini soyleyen hangisi. :)

Canim konuyu actiktan sonra int arastirdim kafa yapisi ayri uzuv ayri onlarla alakaliymis galiba :)

canim fl bebeginin bacak boyu bpd ise bas popo uzunlugu sen 28 haftaliksin suan bebeginin bacak boyu senin haftan ile uyumlu ama bas popo uzunlugu bir hafta onde tombis birazcik yani umarim anlatabilmisimdir saglikla alirsin ins bebisini kucagina :KK66:

canim fl bebeginin bacak boyu bpd ise bas popo uzunlugu sen 28 haftaliksin suan bebeginin bacak boyu senin haftan ile uyumlu ama bas popo uzunlugu bir hafta onde tombis birazcik yani umarim anlatabilmisimdir saglikla alirsin ins bebisini kucagina :KK66:

Oyyy insallah dedigin gibidir niyeyse ole bi hewesim war tombis dogurmak gibi.

Eki Görüntüle 1462161
kizlar resjmde gordugunuz alttaki AC yazan 27 w 6 gun bennim son adet tarihim. Ama ustte BPD yazan 29w 1 gun en qlttakide FL 27w 4 gun. Yani kisacasi benim bebegimin gercej gelisimini soyleyen hangisi. :)
Canim BPD= kafa capi
AC= govde(karin yani)
FL=diziyle poponun arasindaki bacak kemigi uzunlugu(uyluk kemigi deniyor sanirim)
bebeginin boyunu FL× 7 formuluyle bulabilirsin.
52×7=364mm eder. Yani 36 cm. gayet iyi gelisimi tam haftasinda icin rahat olsun.

benim bebegimin bpd si de iki hafta geriden cikiyo diher hersey normal uyumlu sizce normale doner mi haftasyla :-/

Canım bebişinin boyu 36 cm , kilosu ise 1.164 gr gayet iyi :KK54: ve tombiş olucak bebisin :KK48:maşallah iyi bakmış annesi

X