bebeğimin göz rengi

lisa95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2025
9
12
3
30
Bebeğim 40 günlül göz rengi böyle hangi renk olur eşim ve benim gözüm ela
IMG_5922.webp

Değişir yigenimin gözü masmaviydi dedik böyle mavi olacak diye ama bildiğim çimen yeşiline döndü çok ilginç şekilde 😅

Bebeğim 40 günlül göz rengi böyle hangi renk olur eşim ve benim gözüm ela Eki Görüntüle 3664220
40 gün vs çok erken emdiği sürece değişiyo sürekli. Kızım siyah gözlü doğdu, 40 güne kadar mavi gözlüydü, sonra kahve oldu şuan 3 aylık şimdide yeşil gözleri. Eşimin gözleride keribar-elamsı birşey. Muhtemelen ona dönecek

Eklentiler

• IMG_3912.webp
    IMG_3912.webp
    8 KB · Görüntüleme: 45
kızımın gözleri doğduğunda koyu kahve idi 2 ay öyle durdu sonra, 7. Ayına kadar yeşil ela karışımı çok güzel misket gibi bir renkti. Şimdi 14 aylık evde kahve rengi dışarda bal köpüğü 😍 rengarenk oldu çiçeğim 🌷

Daha önce böyle bir konu açılmıştı, herkes kahverengi olacak demişti konu sahibi çıldırmış yok illa yeşil mi ela mı ne olacak diye saydırmıştı hepimize tam hatırlayamadım o geldi aklıma 🤣

Bebeğinize de maşaşallah sağlıklı mutlu güzel ömrü olsun kuzunun.
Evet yaa o neydi öyle kahverengiyi asla kabul etmiyordu🤣

Ne oldu acaba o bebeğin göz rengi
Keşke gelse de aydınlatsa bizi

Bu arada bebiş çok güzel maşallah 🧿

40 gün vs çok erken emdiği sürece değişiyo sürekli. Kızım siyah gözlü doğdu, 40 güne kadar mavi gözlüydü, sonra kahve oldu şuan 3 aylık şimdide yeşil gözleri. Eşimin gözleride keribar-elamsı birşey. Muhtemelen ona dönecek
Maşallah ne kadar da tatlı bir bebiş 😍😍 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🌸

İki çocuğumun gözüde 1 yaşına kadar maviydi şuanda koyu yeşil ela gibi oldu benim mavi eşimin kahverengi değişebiliyor yani

Back
X