Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
47 günlük bebeğim var doğduğundan beri gözü çapaklaniyor çok fazla çapaklandigi için gözünü acamiyor damla kullandık anne sütü damlattim çayla sildim ama geçmiyor tecrübeli anneler yardımınixa ihtiyacım var
Benim oğlumda da olmuştu, ılık suyla ıslattığım pamukla siliyordum gözünü, sık sık silince fazla sürmeden geçmişti. Anne sütü sürmek söylendiği gibi fayda vermemişti.
Bebeğinizin gözünden yaş da geliyor mu? Yenidoğanın gözünden yaş gelmemesi lazım. Eğer geliyorsa göz pınarlarında tıkanıklık vardır. Bu durumda da göz içi sıvısı dışarı akar. Sıvı dışarı çıktıkça da çapaklanma bir türlü geçmez. Göz pınarlarını masaj yaparak açmanız gerekir. 1 yaşına kadar tek tedavi şekli bu. Yine de açılmaz ise 1 yaşından sonra ameliyat ile açılıyor.
Benim oğlumda da olmuştu. Kaynamış ilimis su ile gazlı bezle sildim hep Dr onermisti.gozpinarlarina masaj da yaptim...Sonra zamanla geçti... İki aylıkken falan geçmişti sanırım.
İlk çocuk mu bilemiyorum sizin ama benim ilk.insan her şeyi çok inceliyor değil mi? :)