Bebegimin gozunden yas gelmiyorr

ebru37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
255
69
68
35
Merhaba hanimlar 10 aylik bir kiz bebegim var ne kadar cani yanarsa yansin gozunden yas gelmiyor.ne zamana kadar gelmez normalmi degilmi kafama takiliyor yardimci olun lutfnn

goz yasi kanalllari tikali olbailir
dr a sormadinizmi hiç ?

Canı neden yanıyor 10 aylık bebeğin napiyosunuz çocuğa:) şaka bi yana süresini bilmiyorum

goz yasi kanalllari tikali olbailir
dr a sormadinizmi hiç ?
Sormadim yani bugun yarin duzene girer diyr belkide pek ustunde durmadim gecenlerde arkadasimin 5 aylik bebeginin gozunden boncuk boncuk yas aktigini gorunce kafami kurcalamaya basladi.kanallar tikali olsa capaklanma sulanma olurmus bzde oyle biseyde yok anlamadim normalmi degilmi

Sormadim yani bugun yarin duzene girer diyr belkide pek ustunde durmadim gecenlerde arkadasimin 5 aylik bebeginin gozunden boncuk boncuk yas aktigini gorunce kafami kurcalamaya basladi.kanallar tikali olsa capaklanma sulanma olurmus bzde oyle biseyde yok anlamadim normalmi degilmi
bi an once sorun, erken tadvi edilmezse ameliyata kadar giidiyor
benim oglum 7.5 aylik en biyi bldigi i$ goz yasi dokmek :)
goz yasi dokmenin ya$i olmazki dogdukdan sonra her an dokebilirler konusma yurume gibi bisey deil su yasa geldi hadi goz yasi olsun yok

Gözyaşı kalitesi ve miktarı düşüktür. Çapaklanma olması için konjonktivit denen rahatsızlığın olması lazım. Senin anlattığın Lakrimal bezin bozukluğuna benziyor. Göz doktoruna götür, keza lbb var ise zamanla gözünde daha büyük sorunlar oluşur.

Gözyaşı kalitesi ve miktarı düşüktür. Çapaklanma olması için konjonktivit denen rahatsızlığın olması lazım. Senin anlattığın Lakrimal bezin bozukluğuna benziyor. Göz doktoruna götür, keza lbb var ise zamanla gözünde daha büyük sorunlar oluşur.
Ibb nedir gec kalmis sayilmam demi yarin gotureyim tedirgin oldum simdii

Ibb nedir gec kalmis sayilmam demi yarin gotureyim tedirgin oldum simdii

lbb lakrimal bez bozukluğu, yani kuru göz sendromu. Çocuklarda tedavisi tam nasıl bilemiyorum ama 6 yaşından sonra damla ile tedavi ediliyor. şöyle ki her gün bir kere damla kullanımı sağlanıyor. ama bebek için nasıl tedavi verirler bilmiyorum. Kötü bir hastalık değil, sadece florasanlar, bilgisayar tv vb yetişkinlerde bu sorunu yaratırken doğuştan da olma ihtimali var.

Kuru göz de gözyaşı azlığı sebebi ile zamanla batma olabiliyor. Tahriş oluşabiliyor, konjonktivit olabiliyor ve tedavi uzayıp zorlaşabiliyor.
Kesinlikle götürün ve sorun. LBB olmasa bile en azından sebebini öğrenirsiniz.

lbb lakrimal bez bozukluğu, yani kuru göz sendromu. Çocuklarda tedavisi tam nasıl bilemiyorum ama 6 yaşından sonra damla ile tedavi ediliyor. şöyle ki her gün bir kere damla kullanımı sağlanıyor. ama bebek için nasıl tedavi verirler bilmiyorum. Kötü bir hastalık değil, sadece florasanlar, bilgisayar tv vb yetişkinlerde bu sorunu yaratırken doğuştan da olma ihtimali var.

Kuru göz de gözyaşı azlığı sebebi ile zamanla batma olabiliyor. Tahriş oluşabiliyor, konjonktivit olabiliyor ve tedavi uzayıp zorlaşabiliyor.
Kesinlikle götürün ve sorun. LBB olmasa bile en azından sebebini öğrenirsiniz.
Randevu aldim hastaneden yarin goturucem insallah tesekkur ederim cok sagolun

Back
X