Bebegimin haftasi neden aynı :(

Birkizz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
57
48
8
Merhaba kafam o kadar karışık ki çok üzgünüm 15 ay sonra uzun uğraşlar sonrası tedavisiz hamile kaldim. 1 hafta once pıhtı şeklinde kanamam oldu ve hemen acile gittik orda bebeğim ve kalp atışları vardı. 2 gün arayla tekrardan kanamam oldu ve yine kendi doktoruma gittim düşük tehlikem olduğunu kesenin düzensiz ama bebeğin kalp atışlarının olduğunu söyledi. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim öğün doktorum bana bebeğin 6+4 günlük oldun söyledi. Dün doktora gittiğimde kontrole bebeğim yine aynı haftasındaydı yani 2 gün sonrada 6+4 günlük tu bu nedemek oluyor kızlar bilen yada başına böyle birşey gelmiş olan var mı

2 günlük arayla bu kadar sapma olması şok normal. Benim ilk iki kontrolüm 2 gün ilerde gözüküyordu. Sonra 2 gün geriledi ve hep öyle devam etti. Ama şu an parametre çok daha fazla ve hepsi aynı gün göstermiyor. Parametreler arttıkça sapma daha fazla oluyormuş. Kalp atışı varsa hiç korkmayın daha çok erken anca yerleşiyor tam anlamıyla. Ayrıca 2 gün arayla ölçümde farklı doktorlar rahatlıkla farklı ölçebilir. Milimlik sapma bile bebeği 1 gün ilerde yada geride gösterebilir. Siz ayaklarınızı uzatıp dinlenmeye çalışın bol bol.

Allah razı olsun senden cnm içime birazda olsa su serptin. Yanlız 2 değerde aynı doktorum dan. Kese okadar değişik ki bu gittiğimizde bebeği baya aradı sonra gördü oda tedirgin etti beni ister istemez.

Allah razı olsun senden cnm içime birazda olsa su serptin. Yanlız 2 değerde aynı doktorum dan. Kese okadar değişik ki bu gittiğimizde bebeği baya aradı sonra gördü oda tedirgin etti beni ister istemez.
Hmmm evet aynı doktordansa doktor farkından değildir sapma. Ama doktorumun aynı gün içinde iki farklı değerde ölçtüğüne bile şahit oldum. Hatta dedim kendi kendime haftasına mı uyduruyor napıyor diye. En doğru ölçümü söylüyordu. Usg yi takip ederim hep çünkü ve aynı yeri 2-3 defa ölçüp en yakın sonuca göre hareket ediyor. umutsuzluğa kapılmayın. İlaçlarınızı kullanıp bolca dinlenin. Bebeğinizle konuşun. Bu aralar bu bebişler nedense biraz yaramaz. Normal bir gebelik geçirenini duymadım. İnşallah sağlıkla devamını görürsünüz.

İnşallah çok teşekkür ederim. Surekli uzaniyorum dikkat ediyorum artık. Bakalım herşeyi zaman gösterecek rabbime emanet miniğim

Ben 38 haftalik hamileyim bende bile hala bazen geride bazen ileride çıkıyor ki sen daha cok yeni hamilesin canm bu durum bence gayet normal

Bnmde dusuk tehlikem vardi 2 ay yattim.uc hafta oncesine kdr bebegn bi hafta geriden gliyo dedi dr. Ama hafta ilerledikce yakaliyo .smdi tam gununde.endiselenmyn gune cok takilmyn ilerledkce duzrlr ins

Bosuna takilmayin. Cok benzeri basima geldi.

Gittik 7+4 dedi, tam 8 gun sonraki kontrolde 8+0 dedi. 8 gunde bebegim 2 gunluk mu buyudu diye yedim kendimi... bir hafta sonra bir bahane uydurup gittim yine. Bu sefer de hesaplanandan fazla cikti gunu. Doktora dedim neden boyle, henuz sekilsizler, olcumler 12. Haftadan once dogru sonuc vermez biz ortalama buluyoruz zaten dedi.

İlk haftalarda kalp atisinin olmasi, kanama alani vs olmasi yeterli. 12. Haftadan sonra olcumler onem kazaniyor, 25 ten sonra da grami ve hareketleri onem kazaniyor...

Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime göre 7+3 günlük hamile olmam gerekyo ama doktor bebeğin gelişmeyip 1 hafta geride olduğnu söyledi. Bebeğin boyu 5.45 mm. Kese ise 22 mm. Kalp atışı karından ultrason ile duyulmadı. Böyle olupta 1 hafta snra bebeği gelişen ve kalp atışı duyulan var mı acaba ?

Benimde ilk hamileligimde kese sekli bozulmustu ve kanaman vardi igne ve hap kullanmistim dusuk olmamamsi icin cok sukur atlatmistik ama kanamam yaklasik 2 ay surmustu. Sizinde gecer insallah telaslanmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…