Akciğerime değil de kızıma hamileyken son aylarda bile aşağı inmemişti kafası sol kaburgama batıyordu.bebek büyüdükçe annesine sıkıntı vermeye başlıyor.geçecek inşallah..
Akciğerime değil de kızıma hamileyken son aylarda bile aşağı inmemişti kafası sol kaburgama batıyordu.bebek büyüdükçe annesine sıkıntı vermeye başlıyor.geçecek inşallah..
bebeğim biras kilolu sanırım:) sığamıyor :) bazen çok hareketleniyor,sağ kaburgama baskı yapıyor ve bıçak saplanması gibi bi acı hissediyorum.hep yukarda aşağı inmicek gibi:)
bu genellike iri bebeklerde oluyor..benim de doğuma bir ay kala sol böbreme baskı yapıyordu...sancıları çekilmez haldeydi...idrar yollalarına boru takcaklardı ben izin vermedim..ve bir ay boyunca çekdim.. ve aradan yıllar geçmesine rahmen ağrısını çekiyorum..
bu genellike iri bebeklerde oluyor..benim de doğuma bir ay kala sol böbreme baskı yapıyordu...sancıları çekilmez haldeydi...idrar yollalarına boru takcaklardı ben izin vermedim..ve bir ay boyunca çekdim.. ve aradan yıllar geçmesine rahmen ağrısını çekiyorum..
Bende 32. haftamdayım. Aşağı yukarı 10 gündür bende de oluyor. Tam sağ göğsümün altında acıma oluyor. Bişey batıyor gibi ve çok rahatsız ediyor. Akçiğer mi kaburga mı bilemiyorum ama
Yalnız, bu sadece oturduğumda oluyor. Uzandığımda ya da sırtımı rahat dayadığımda problem yok. Duruş bozukluğundan kaynaklanıyor olabilir.
Sağol canım. Ne tür kızarıklıklar/morarıklıklar? Karnın büyüdüğü için damarların mor-mavi görünüyor olmasın? Ya da çatlak öncesi kızarıklık? Hiç duymadım ki aha önce böyle birşey.