bebeğimin hareketleri akcigerime baskı yapıyor:(

fiona_16

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
76
0
16
Ankara
mrb .ben 31 haftalık gebeyim.1 haftadır bebeğimin hareketleri sağ akciğerime bıçak saplanması tarzında ağrı yapıyor.sizler de yaşıyor musnuz?

Akciğerime değil de kızıma hamileyken son aylarda bile aşağı inmemişti kafası sol kaburgama batıyordu.bebek büyüdükçe annesine sıkıntı vermeye başlıyor.geçecek inşallah..

Akciğerime değil de kızıma hamileyken son aylarda bile aşağı inmemişti kafası sol kaburgama batıyordu.bebek büyüdükçe annesine sıkıntı vermeye başlıyor.geçecek inşallah..

bebeğim biras kilolu sanırım:) sığamıyor :) bazen çok hareketleniyor,sağ kaburgama baskı yapıyor ve bıçak saplanması gibi bi acı hissediyorum.hep yukarda aşağı inmicek gibi:)

bu genellike iri bebeklerde oluyor..benim de doğuma bir ay kala sol böbreme baskı yapıyordu...sancıları çekilmez haldeydi...idrar yollalarına boru takcaklardı ben izin vermedim..ve bir ay boyunca çekdim.. ve aradan yıllar geçmesine rahmen ağrısını çekiyorum..

buyuk ihtimalle bnm bebeğim de iri.çok yukarda duruyor ne zaman inicek aşağıya bilmiyorum.

mrb .ben 31 haftalık gebeyim.1 haftadır bebeğimin hareketleri sağ akciğerime bıçak saplanması tarzında ağrı yapıyor.sizler de yaşıyor musnuz?

Bende 32. haftamdayım. Aşağı yukarı 10 gündür bende de oluyor. Tam sağ göğsümün altında acıma oluyor. Bişey batıyor gibi ve çok rahatsız ediyor. Akçiğer mi kaburga mı bilemiyorum ama
Yalnız, bu sadece oturduğumda oluyor. Uzandığımda ya da sırtımı rahat dayadığımda problem yok. Duruş bozukluğundan kaynaklanıyor olabilir.

benim karnımda kızarıklık oluyor iki gündür morarmaya yakın sonra geçiyor sebebini bilen varmı???sizdede çok geçmiş olsun

benim karnımda kızarıklık oluyor iki gündür morarmaya yakın sonra geçiyor sebebini bilen varmı???sizdede çok geçmiş olsun

Sağol canım. Ne tür kızarıklıklar/morarıklıklar? Karnın büyüdüğü için damarların mor-mavi görünüyor olmasın? Ya da çatlak öncesi kızarıklık? Hiç duymadım ki aha önce böyle birşey.

birkaç gün oldu geçti şimdi ama bebeğim 1 güne yakın kıpırdamadı(şimdi iyiyiz karnımın tamamı olıyordu çok korktum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…