Bebeğimin hareketleri hep az :(

RandomBiri_

Hanımefendi, ben deliyim.
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
464
233
103
30 hafta 4 günlük hamileyim. Bebeğimin hareketleri ilk hissetmeye başladığım zamanlarda biraz olsun kuvvetli ve düzenliydi, son 4 haftadır neredeyse hiç düzenli değil, hareket etmiyor bazen hiç yani hissetmiyorum. Ettiğinde ise çok az ve güçsüz. 2 saatte en az 10 hareket deniliyor. Ama yok :/ Bir kez korktum acile bile gittim sorun yok denildi. En son 1 hafta önce gittim görülen bir sorun olmadı. Sizce normal mi? Korkmalı mıyım? Tecrübeli anneler yardım

Benim oğlum da öyleydi. Sürekli dr a gidiyordum hareket etmiyor kesin bişey oldu diye. Her şey normal diyip yolluyorlardı. 2 saatte değil günde 10 kere hareket etmiyordu benim oğlum. Az hareket ettiği için bol stresli bi hamilelik geçirdim. Uzun süre hareketini hissetmezsem sırt üstü yatıyordum. Öyle yattığım zaman genelde rahatsız olup az da olsa hareket ediyordu sıpa oğlum. Ben de az da olsa rahatlıyordum. Bazı bebekler tembel oluyor demek ki.

Aynı benimde öyle işte o 10 hareket günde bile olmuyor Elimden gelse eve direk ultrason cihazı alırdım bu stresle Sağlığı yerinde olsun da napayım artık

Aynı benimde öyle işte o 10 hareket günde bile olmuyor Elimden gelse eve direk ultrason cihazı alırdım bu stresle Sağlığı yerinde olsun da napayım artık

Evet ben araştırmıştım bile. Evde kullanılan ultrason aletleri varmış. Sadece kalp atışını dinliyorsun. Ondan alacaktım neredeyse :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Doktorum bana günde 10 hareket etse yeter giderek yeri daralıyor çünkü dedi.

İyiymiş o, internette hep 2 saatte 10 hareket diye okuya okuya bunalmıştım çünkü. Hareketler aşırı düzensiz olunca endişe ediyorum ne yazık ki. :)
Aynen ben de zaman zaman evham yapıyorum. Doktorum öyle deyince rahatladı. Bebek büyüdükçe alan daraldığı için hareket edemiyomuş fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…