Bebeğimin hareketleri...

mormelodi

O benim dünyam...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
2.088
1.176
158
Merhabalar,
Geçtiğimiz gün midemle ilgili bir sıkıntı geçirdim. Yediğim birşey dokundu ve sonraki gün mide bulantısı kusma ile müsaadeye aldılar beni. Vitamin içerikli bir serum, bir de boş serum ayrıca mide bulantısı için iğne yaptılar.ağrım olmuştu nst bağladılar ama kusmanın kasılmasından kaynaklı olduğundan cihazda ağrı çıkmadı. Bebeğin kalp atışları usg normaldi. Bu yazdıklarım cuma günü oldu. Bugün pazar ve iki gündür bebeğimin hareketleri seyrekleşti. Acaba ben rahatsızlandım diye bebek de mi etkilendi?
Rahatsızlık geçirip bu süreçte bu tip bişey uaşayan var mı?

Merhabalar,
Geçtiğimiz gün midemle ilgili bir sıkıntı geçirdim. Yediğim birşey dokundu ve sonraki gün mide bulantısı kusma ile müsaadeye aldılar beni. Vitamin içerikli bir serum, bir de boş serum ayrıca mide bulantısı için iğne yaptılar.ağrım olmuştu nst bağladılar ama kusmanın kasılmasından kaynaklı olduğundan cihazda ağrı çıkmadı. Bebeğin kalp atışları usg normaldi. Bu yazdıklarım cuma günü oldu. Bugün pazar ve iki gündür bebeğimin hareketleri seyrekleşti. Acaba ben rahatsızlandım diye bebek de mi etkilendi?
Rahatsızlık geçirip bu süreçte bu tip bişey uaşayan var mı?
Bu konuda tek yapılacak bence doktorun ultrasonla bakması. Bebek yorgun düşmüş olabilir sen korktuysan o da korkmuş olanilir. İhmal etme doktoruna git derim.

İstersen doktora git. Ama psikolojik olabilir sen bebeğin etkilediğini düşünüyorsun ondan öyle geliyor olabilir. Bide bazen bebekler bazı günler çok hareket etmez. O haftalarda olabilir bence ama yinede git.

Back
X