bebegimin hareketleri

evliligi sevgililikle kiyasliyamayiz suan ayni evi paylasiyoruz ayni sofrada ayni yatak ayni yastik emek var sevgi var
sevgiliyken hadi bu sene sevdi obur sene sevdi erkekler hele turk erkekleri hemen SIKILIYOR simdi esimin dili guzel calisiyor agzi beni kandirip kullansaydi diger milyonlarca kizin basina gelen seyler gibi daha NORMAL di ? bence iki kisi seviyorsa ayni hayati paylasmakta sakinca yoktur hele nikah yaparlarsa ne kadin birsey kaybeder nede erkek

evliligi sevgililikle kiyasliyamayiz suan ayni evi paylasiyoruz ayni sofrada ayni yatak ayni yastik emek var sevgi var
sevgiliyken hadi bu sene sevdi obur sene sevdi erkekler hele turk erkekleri hemen SIKILIYOR simdi esimin dili guzel calisiyor agzi beni kandirip kullansaydi diger milyonlarca kizin basina gelen seyler gibi daha NORMAL di ? bence iki kisi seviyorsa ayni hayati paylasmakta sakinca yoktur hele nikah yaparlarsa ne kadin birsey kaybeder nede erkek
tüm kızlar sevgili yapmıyor tüm erkeklerde yarı yolda bırakmıyor kuzum dayım avukat şimdide hakimliği kazandı ama asla 16 yasındaki çocuga mahkeme izin vermez nikahta kıymazlar yaşını falan mı büyüttün yada hamilelik durumu vs mi vardı annen baban nasıl imza verdiler nişan yapılıp yaşının dolması beklenilebilirdi sende o dönemde nişanlınla mesafeni korur dikkat ederdin (eşinin yada senin sıkılmayacagının garantisi var mı daha çok gençsiniz)

tüm kızlar sevgili yapmıyor tüm erkeklerde yarı yolda bırakmıyor kuzum dayım avukat şimdide hakimliği kazandı ama asla 16 yasındaki çocuga mahkeme izin vermez nikaghta kıymazlar yaşını falan mı büyüttün yada hamilelik durumu vs mi vardı annen baban nasıl imza verdiler nişan yapılıp yaşının dolması beklenilebilirdi sende o dönemde nişanlınla mesafeni korur dikkat ederdin (eşinin yada senin sıkılmayacagının garantisi var mı daha çok gençsiniz)
SIKILCAGIMIZI sanmam ona bakilirsa sende Sikila bilirsin esinde ama cok bagliyiz kisacik hayatta SIKILIRIM ben evlenmiyim omur boyu diyemeyiz dimi cok seviyorum onu canimi istese vericek kadar ve adim gibide eminim ondan canini istesem dusunmeden verir benim onu sevdigimden coook seviyor beni bende onun beni cok sevmesini seviyorum. hakimlerde izin veriyor senin akraban vermiyebilir o hakimden hakime degisiyor merhametine yani ama benimle ayni anda dosyasi olan biri vardi oglanda 16 kizda 16 hakim yine izin verdi belkide hamileydi neyse hakimin vicdanina kalmis hepsi 2 ay surdu mahkeme git gel git gel adliyeye ama deydi evlendik

SIKILCAGIMIZI sanmam ona bakilirsa sende Sikila bilirsin esinde ama cok bagliyiz kisacik hayatta SIKILIRIM ben evlenmiyim omur boyu diyemeyiz dimi cok seviyorum onu canimi istese vericek kadar ve adim gibide eminim ondan canini istesem dusunmeden verir benim onu sevdigimden coook seviyor beni bende onun beni cok sevmesini seviyorum. hakimlerde izin veriyor senin akraban vermiyebilir o hakimden hakime degisiyor merhametine yani ama benimle ayni anda dosyasi olan biri vardi oglanda 16 kizda 16 hakim yine izin verdi belkide hamileydi neyse hakimin vicdanina kalmis hepsi 2 ay surdu mahkeme git gel git gel adliyeye ama deydi evlendik
Hayır lisi

Canım 10 sene sonra görüşelim.alan memnun satan memnunsa bize laf düşmez olan olmuş zaten ama pişmanlık şuanda olmaz zaten bi on sene onbeş sene sonra da inşAllah mutlu olursun.şimdi herşey toz pembe.nyse sağlıkla al bebeğini kucağına

Canım 10 sene sonra görüşelim.alan memnun satan memnunsa bize laf düşmez olan olmuş zaten ama pişmanlık şuanda olmaz zaten bi on sene onbeş sene sonra da inşAllah mutlu olursun.şimdi herşey toz pembe.nyse sağlıkla al bebeğini kucağına
sanki sizin 10-15 seneniz garanti iyi gunler bb

senin evliligin suruyorsa benimki hayli hayli surer canisko neyse isim var seninle ugrasamam moruk bb
Uğraşamıcaksan cevap verme ozaman.herkes çocuk geline hayır die bas bas bağırırken,senin bu toplum için çok kötü bir örnek olduğunu düşünüyorum.çocuksun daha büyüyeceksin.umarım sende kendi annen babanın sana yaptığı vicdansızlığı ,kendi evladına yapmazsın.( alan memnun satan memnun olsa bile ,daha sen çocukken , kendi çocuğuna ne öğreteceksin ki..nyse selametle canımsss

Back
X