Doğuma Hazırlık Bebegimin hareketlerini cok az hissediyorum kizlar..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Zynpbetul123

Bebegimi bekliyorum...
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
23
3
1
29
İki gundur bebegim cok az hareket ediyor . 23 haftalik hamileyim . Bi sikinti var midir kizlar yaa cok telaslaniyorum. :((

Canim beslenmene dikkat ediyor musun sirt ustu yattiginda kac saniyede bir hareket ediyor belki uyuyordur panik yapma hemen çikolata yeyince genelde horona gecerler denedin mi

Bugun hic uzanamadm yaa dun aksam biraz hareketlendi ama bugun hic hissetmiyorum . İcimi korku sardi. Cikolata yemedm yedigm zamanda cok asiri tepki vermiyo. Hastahaneye 1 ay sonra cagirdilar . Gitsemmi diye dusunuyorum :110:

Bugun hic uzanamadm yaa dun aksam biraz hareketlendi ama bugun hic hissetmiyorum . İcimi korku sardi. Cikolata yemedm yedigm zamanda cok asiri tepki vermiyo. Hastahaneye 1 ay sonra cagirdilar . Gitsemmi diye dusunuyorum :110:
Canm öncelikle Allah sana bana ve bütün hamilelere hayırlı doğum nasip etsin..hemen telaş yapma senin haftan normal bazen bikaç gün oynamayabiliyo endişe etme 25. Haftadan sonra hergün oynuyolar.. biraz dinlen tatlı bişiler ye ve rahatla kastığın zamanlardada oynamaz.. 2 gün hiç oynamazsa için rahatlaması için bi sağlık ocağına git kalbini dinlet yada acile git..

Suanda uyandi heralde arka arkaya tekmeleyeme basladi canimm icim rahatladi :KK73:Hatta hala tekmeliyor.. cok telaslanmstm ama cok sukur hareket ediyor:) tavsiyeleriniz icin cok tesekkurler kizlar bi an once dogururuz insAlla canimmm

Canım iki saat içinde on kez hareket etmediyse süt falan iç uzan tekrar say iki saat içinde on kez hareket ediyorsa sağlıklıdır öyle olmuyorsa mutlaka doktoruna git derim ben

O kadar sklikla hareket etmiyor canim ama 10 dakika araliksz kipirdiyor. Dun aksam esimle 10 dakika boyunca tekmelerini saydik baya bi tekmeledi :)

O zaman korkmana gerek yok canım bence bebişler çoğu zamanı uyuyarak geçiriyor :) ama akşam durmuyolar keretalar :)

Evet canim aksamlari hic durmuyolar masAllah :))) bazen kendi kendime bile sicriyorum tekmesine :)

merhaba hanımlar ben de 18. hafta içindeyim. 16. haftadan beri içimde sadece kıpırtı ve seğirme şeklinde hissediyorum. Bu arada inş bi oğlumuz olacak.. ama bazen çok oluyo bazen gün boyu hiç hissetmiyorum buda beni korkutuyor. acaba bu haftalarda fazla mı beklentiye giriyorum?

Canim ben 18. Haftamda cok fazla hissetmiyordum . duzensiz oluyo o haftalarda ama 20 . haftandan sonra cok net hissedersn korkmana gerek yok bence tabi ama tedbir amacli doktoruna bi danis istersen canim.

merhaba hanımlar ben de 18. hafta içindeyim. 16. haftadan beri içimde sadece kıpırtı ve seğirme şeklinde hissediyorum. Bu arada inş bi oğlumuz olacak.. ama bazen çok oluyo bazen gün boyu hiç hissetmiyorum buda beni korkutuyor. acaba bu haftalarda fazla mı beklentiye giriyorum?

hayırlı olsun :)
benımde o haftalarda 2 gun harekertlere bariz ara verdiği oluyordu..sonra hergun hareketlere başladık..21 ve sonrasında düzene gırdık :)

ay inşallahhhhhhhh :)) Rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eylesin..

Back
X