- 1 Ocak 2016
- 23
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Zynpbetul123
İki gundur bebegim cok az hareket ediyor . 23 haftalik hamileyim . Bi sikinti var midir kizlar yaa cok telaslaniyorum.
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm öncelikle Allah sana bana ve bütün hamilelere hayırlı doğum nasip etsin..hemen telaş yapma senin haftan normal bazen bikaç gün oynamayabiliyo endişe etme 25. Haftadan sonra hergün oynuyolar.. biraz dinlen tatlı bişiler ye ve rahatla kastığın zamanlardada oynamaz.. 2 gün hiç oynamazsa için rahatlaması için bi sağlık ocağına git kalbini dinlet yada acile git..Bugun hic uzanamadm yaa dun aksam biraz hareketlendi ama bugun hic hissetmiyorum . İcimi korku sardi. Cikolata yemedm yedigm zamanda cok asiri tepki vermiyo. Hastahaneye 1 ay sonra cagirdilar . Gitsemmi diye dusunuyorum![]()
merhaba hanımlar ben de 18. hafta içindeyim. 16. haftadan beri içimde sadece kıpırtı ve seğirme şeklinde hissediyorum. Bu arada inş bi oğlumuz olacak.. ama bazen çok oluyo bazen gün boyu hiç hissetmiyorum buda beni korkutuyor. acaba bu haftalarda fazla mı beklentiye giriyorum?
sen ferah tut içini.. duanı et rahatla :)tşk ederim hanımlar... içim biraz daha rahatladı :)