bebegımın hareketlerini hissetmiyorum:(

Kızlar merhaba.benim ilk gebelıgım bebegımın hareketlerini son 3 haftadır hergun zaman zaman hıssedıyordum.fakat bugün hıç hıssetmedım.çok üzülüyorum normal mıdır?
endislenme cnm normal bnde de oldu o zmnlar hatta simdilerde bile olabiliyor.eger sen yorgunsan bebgide etkiliyor.sezlongda yatar pozisyonda uzan tatli bir seyler ye hissetmeye calis.henuz cok kucuk her hareketini hissedemeyebilirsin

endislenme cnm normal bnde de oldu o zmnlar hatta simdilerde bile olabiliyor.eger sen yorgunsan bebgide etkiliyor.sezlongda yatar pozisyonda uzan tatli bir seyler ye hissetmeye calis.henuz cok kucuk her hareketini hissedemeyebilirsin
Esım rahatsız butün gun onla uğraştım evde bende yoruldum.karnımı sevdim konuştum yok banamısın demiyor:KK43:alısırdı oynamaya şimdi ses çıkmayınca endıselenıyorum.

Esım rahatsız butün gun onla uğraştım evde bende yoruldum.karnımı sevdim konuştum yok banamısın demiyor:KK43:alısırdı oynamaya şimdi ses çıkmayınca endıselenıyorum.
stres yapma kendine bebeginde etkileniyor bu durumdan.tatli bir seyler yemeyi denedinmi.ama mutlaka en az 1 saat soluna yat biraz dinlen

gayet normal takma kafana sürekli hissetmiyorum bende. son bikaç gündür hareketli sadece, bazen oluyor ki yok denecek kadar az hareket ediyor bazense hiç hissetmiyorum

Hamilelik gecirmedim daha once ama etrafimda bildigim kadariyla bazen oluyor cok kafaniza taktiysaniz..yarin bi kontrole gidin iciniz rahat eder..bence endiselenicek bir durum yok :)

Canım öncelikle rabbım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)
Korkulacak bişey yok 28.haftaya kadar bebek istemsiz hareket eder ve hareketleri duzensizdir. O yüzden endiselenme kötü bişey yoktur. .

X