- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- Konu Sahibi watermelon_watermelon
Kızlar merhaba.benim ilk gebelıgım bebegımın hareketlerini son 3 haftadır hergun zaman zaman hıssedıyordum.fakat bugün hıç hıssetmedım.çok üzülüyorum normal mıdır?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
endislenme cnm normal bnde de oldu o zmnlar hatta simdilerde bile olabiliyor.eger sen yorgunsan bebgide etkiliyor.sezlongda yatar pozisyonda uzan tatli bir seyler ye hissetmeye calis.henuz cok kucuk her hareketini hissedemeyebilirsinKızlar merhaba.benim ilk gebelıgım bebegımın hareketlerini son 3 haftadır hergun zaman zaman hıssedıyordum.fakat bugün hıç hıssetmedım.çok üzülüyorum normal mıdır?
Esım rahatsız butün gun onla uğraştım evde bende yoruldum.karnımı sevdim konuştum yok banamısın demiyoralısırdı oynamaya şimdi ses çıkmayınca endıselenıyorum.endislenme cnm normal bnde de oldu o zmnlar hatta simdilerde bile olabiliyor.eger sen yorgunsan bebgide etkiliyor.sezlongda yatar pozisyonda uzan tatli bir seyler ye hissetmeye calis.henuz cok kucuk her hareketini hissedemeyebilirsin
stres yapma kendine bebeginde etkileniyor bu durumdan.tatli bir seyler yemeyi denedinmi.ama mutlaka en az 1 saat soluna yat biraz dinlenEsım rahatsız butün gun onla uğraştım evde bende yoruldum.karnımı sevdim konuştum yok banamısın demiyoralısırdı oynamaya şimdi ses çıkmayınca endıselenıyorum.
yok yemedim daha doğrusu suan evde çikolata yok olsa yerdım soluma yatayım biraz.Allah sagsaglım kucaklarımıza almayı nasıp etsin.stres yapma kendine bebeginde etkileniyor bu durumdan.tatli bir seyler yemeyi denedinmi.ama mutlaka en az 1 saat soluna yat biraz dinlen
amin hepimizin ins.recel olur bal olur illa cikolata olmasina gerek yok onemli olan sekerli bir seylerin kana karismasiyok yemedim daha doğrusu suan evde çikolata yok olsa yerdım soluma yatayım biraz.Allah sagsaglım kucaklarımıza almayı nasıp etsin.