- 2 Ocak 2017
- 20
- 15
- 3
- 37
- Konu Sahibi pimpirikli anne23
kızlar merhaba , 18 haftalık hamileyim ve bebeğimin hareketlerini hala hissetmiyorum bu normal mi? (ilk gebeliğim)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erken daha canim.benim kuzenim 22 haftsda hiss etmisdi.in saAllah yakinda sende hiss edersin.bu arada nickin tam uymus![]()
Normal.
19+1 bugun benim.
Bugun ufak bisey hissettim ama bebek miydi bilmiyorum.
Tecrubesizlik iste benim de ilk bebegim.
20 hafta dan sonra hissedeceksin canım aslında şuan bile oynuyordur ama hissedemeye bilirsin ilk gebelik bende aynı sorunu yaşadım sağlıkla kucağına almak nasip etsin canımmkızlar merhaba , 18 haftalık hamileyim ve bebeğimin hareketlerini hala hissetmiyorum bu normal mi? (ilk gebeliğim)
AMİNN CANIM , TEŞEKKÜR EDERİM20 hafta dan sonra hissedeceksin canım aslında şuan bile oynuyordur ama hissedemeye bilirsin ilk gebelik bende aynı sorunu yaşadım sağlıkla kucağına almak nasip etsin canımm
endişe etmene gerek yok herkesin yapısı farklı iç karın genişliği,kilo vs bu gibi şeyler hareketi hissetmende etkili olduğu için anormal bir durum yok ben 17.haftamdan beri tekmeleri hissediyorum ama 22-23 olup hissedemeyen bile varkızlar merhaba , 18 haftalık hamileyim ve bebeğimin hareketlerini hala hissetmiyorum bu normal mi? (ilk gebeliğim)