bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum..

Ben de 19 da hissettim ufak bi pıt
Gaz sanmıştım ama gün içinde ve bi sonraki gün olunca anladımki gazdan başka bişey bu.
Az kaldı sabret ;)

erken daha canim.benim kuzenim 22 haftsda hiss etmisdi.in saAllah yakinda sende hiss edersin.bu arada nickin tam uymus:KK48:

teşekkür ederim kızlar rahatladım valla.. internette 17-22 hafta arası hareket etmesi gerekiyor diye okudum endişelendim bi an .. paniğim ne yapımm:olamaz:

Normal. 20 ve sonrası hissedersiniz. Hatta ilk karıştıracaksınız bağırsak hareketi mi yoksa bebek mi diye?
Doğumdan sonra bağırsak hareketleri, kızımın tekmelerini hatırlattı hep bana :)

ben 19.hafta itibariyle hissetmiştim, zaten bu hissin gazla karıştırılması mümkün dahi değil ,çok iyi anlıyorsunuz.Resmen içeriden biri dürtüyor :)

kızlar merhaba , 18 haftalık hamileyim ve bebeğimin hareketlerini hala hissetmiyorum bu normal mi? (ilk gebeliğim)
20 hafta dan sonra hissedeceksin canım aslında şuan bile oynuyordur ama hissedemeye bilirsin ilk gebelik bende aynı sorunu yaşadım sağlıkla kucağına almak nasip etsin canımm

kızlar merhaba , 18 haftalık hamileyim ve bebeğimin hareketlerini hala hissetmiyorum bu normal mi? (ilk gebeliğim)
endişe etmene gerek yok herkesin yapısı farklı iç karın genişliği,kilo vs bu gibi şeyler hareketi hissetmende etkili olduğu için anormal bir durum yok ben 17.haftamdan beri tekmeleri hissediyorum ama 22-23 olup hissedemeyen bile var

Back
X