- Konu Sahibi sessizgemiler
-
Bardakla, kulplu fincanla yada bebek bardakları var kulplu o tarz biseyle icirebilirsiniz.merhaba kzlar. bebegımle alakalı cok yazım oldu ama budefa kendımden tamamen gecms durumdayım....bebeğimin yaptıgı seyleri hayretle alısmaya calısmak benı bunaltıyor... mesela beni emmedi 3aylıkken benı aglata aglata bıraktı.. alıstm tamam dedm mama verdim bu seferde 2kılo dogdugu içn ek gıdaya basla ddedı dr bende basladım kasıga alıstı fakat ınanılmaz iştahsız ve mesela mamayı yutarken ya emzıkle yutturuyorum yada suyla... suyu cok sevıyor ama kesnlkle devam sütünü sevmiyor suan 8,5 aylık 6800kılosu ama hastalandı zayfladı dıe dusunuyorum ve budefadaa karsılastıgım sey benı mahvedıyor bebegım geceleride gunduzde biberon içmeyi reddediyor agla agla ölüyo resmen sewmıyor biberonu ben napıcam kızlar nolur bılgılendırın
Sorun sadece biberonsa bebek suluğu deneyin o şekilde hoşuna gidebilir
Benim kızımda hiç devam sütü içmedi sevdiremedim , Dr danışın devam sütü yerine bulabilirseniz keçi sütü falan verebilirsiniz belki yada 1 yaşına az bir zaman kalmış biraz daha böyle idare edin sonra normal süt vermeye başlayacaksınız zaten, ama hep böyle gitmez tabii onların bir ayı bir ayını tutmuyor bir gün yemediğini 2 gün sonra bayılarak yer sinir bozucu ama idare etmekten başka çağre yok
Bardakla, kulplu fincanla yada bebek bardakları var kulplu o tarz biseyle icirebilirsiniz.
Kaşık maması hazırlayıp yedirebilirsiniz.
Dönem donem huylari değisiyor zamanla degişir yine üzülmeyin.
kasık maması yedırıyrmda dktor içmesi lazm devam sütünü diyor bardaklada dıarı fln cıktıgımda zor olr dıe ılkkez görüyorum bıberonu bırakan bebegi yaa
Farklı biberon deneyin. Kulplu alıştırma bardakları var onlar olabilir. Benim kızımda biberon kullanmıyor hiç.
acaba bıberondanmı dedım kulplu bıberondan aldım agzına vurmuyor alıstırma bardaklarınada bakarm cnmm ben uyku arasnda dalınca verıodumm bıberonu iyi oluodu uyku arasında ble anlıo aglıo
merhaba kzlar. bebegımle alakalı cok yazım oldu ama budefa kendımden tamamen gecms durumdayım....bebeğimin yaptıgı seyleri hayretle alısmaya calısmak benı bunaltıyor... mesela beni emmedi 3aylıkken benı aglata aglata bıraktı.. alıstm tamam dedm mama verdim bu seferde 2kılo dogdugu içn ek gıdaya basla ddedı dr bende basladım kasıga alıstı fakat ınanılmaz iştahsız ve mesela mamayı yutarken ya emzıkle yutturuyorum yada suyla... suyu cok sevıyor ama kesnlkle devam sütünü sevmiyor suan 8,5 aylık 6800kılosu ama hastalandı zayfladı dıe dusunuyorum ve budefadaa karsılastıgım sey benı mahvedıyor bebegım geceleride gunduzde biberon içmeyi reddediyor agla agla ölüyo resmen sewmıyor biberonu ben napıcam kızlar nolur bılgılendırın
anne olmak kolay değil, ama sen kendini bu kadar strese sokma. bebek de geriliyodur böle. emmeyi bırakan o kadar çocuk vaıkr ki 3 aylıkken, olabilir yani. yad a yemeyi reddeden.merhaba kzlar. bebegımle alakalı cok yazım oldu ama budefa kendımden tamamen gecms durumdayım....bebeğimin yaptıgı seyleri hayretle alısmaya calısmak benı bunaltıyor... mesela beni emmedi 3aylıkken benı aglata aglata bıraktı.. alıstm tamam dedm mama verdim bu seferde 2kılo dogdugu içn ek gıdaya basla ddedı dr bende basladım kasıga alıstı fakat ınanılmaz iştahsız ve mesela mamayı yutarken ya emzıkle yutturuyorum yada suyla... suyu cok sevıyor ama kesnlkle devam sütünü sevmiyor suan 8,5 aylık 6800kılosu ama hastalandı zayfladı dıe dusunuyorum ve budefadaa karsılastıgım sey benı mahvedıyor bebegım geceleride gunduzde biberon içmeyi reddediyor agla agla ölüyo resmen sewmıyor biberonu ben napıcam kızlar nolur bılgılendırın
beni zaten sadece burası anlıyor rahatlatıyor ıyıkı varsınız kızlar. dısarı cıkınca kasıkla mama vermek zor oldugu için korkuyorum işte biberonu bırakcak dıe yoksa dıger kasık mamalarını corbaları fln verıyorum zorlada olsa sanırımm dedıgınız gıbı cok dusuyorum sureklı aç sankı
Devam sütünün tadını sevmiyor olabilir. Damak tatları gelişiyor ve bugün bayılarak yediği bişeyi iki gün sonra istemeyebiliyorlar.Biberon yerine de nuk vb.markaların kulplu damla akıtmaz bardakları var bir bakmanızı öneririm, dökmeden icebilir , bi ihtimal sevebilir.acaba bıberondanmı dedım kulplu bıberondan aldım agzına vurmuyor alıstırma bardaklarınada bakarm cnmm ben uyku arasnda dalınca verıodumm bıberonu iyi oluodu uyku arasında ble anlıo aglıo
senin bebegin iyi 3 ay emmiş benim bebegim hiç emmedi maalesef
şuan 4 aylık olduk aptamil mama kullanıyoruz dogdugu günden beri
ama 40 ı çıktıktan sonra ne olduysa oldu biberon agzına degdigi an çıldırıyor
devam sütünü eksik etmeyin günde en az 500 cc içmesi lazım
uykuda vermeyi deneyin
ben ayagımda sallıyorum iyice uykuya dalıyor öyle zar zor veriyorum
biberonu degiştirebilirsiniz hangi marka biberon kullanıyorsunuz ve hangi mamayı??
ben nuk damaklı biberon ve aptamil kullanıyorum tavsiye ederim
Allah kolaylık versin yemeyen bebek gerçekten çokk zor
merhaba kzlar. bebegımle alakalı cok yazım oldu ama budefa kendımden tamamen gecms durumdayım....bebeğimin yaptıgı seyleri hayretle alısmaya calısmak benı bunaltıyor... mesela beni emmedi 3aylıkken benı aglata aglata bıraktı.. alıstm tamam dedm mama verdim bu seferde 2kılo dogdugu içn ek gıdaya basla ddedı dr bende basladım kasıga alıstı fakat ınanılmaz iştahsız ve mesela mamayı yutarken ya emzıkle yutturuyorum yada suyla... suyu cok sevıyor ama kesnlkle devam sütünü sevmiyor suan 8,5 aylık 6800kılosu ama hastalandı zayfladı dıe dusunuyorum ve budefadaa karsılastıgım sey benı mahvedıyor bebegım geceleride gunduzde biberon içmeyi reddediyor agla agla ölüyo resmen sewmıyor biberonu ben napıcam kızlar nolur bılgılendırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?