Oyle mi ben etrafindaki beyazligi kese o siyahida bebek sandimO kesesi bitanem bebek icinde gelisecek. Su an cooook kucuk oldugu icin gorunmuyo ultrasonda
Hm tesekkur ederim siyahin icinde gozukenmis demekki benimki gozukmuyor daha bende keseyi bebek sanarak bakiyordumBak bebek ilk zamanlarda boyle gorunuyor
Ayyy cok güldüm kız siyah bebek olurmu hic :)))) kese o daha bebek görünmüyor kaç haftalık suanHm tesekkur ederim siyahin icinde gozukenmis demekki benimki gozukmuyor daha bende keseyi bebek sanarak bakiyordumcahillik
6 +2 valla bende utandimAyyy cok güldüm kız siyah bebek olurmu hic :)))) kese o daha bebek görünmüyor kaç haftalık suan
:)) olsun cnm bikAcgune Bebisti görünür nezaman randevu birdahaki6 +2 valla bende utandimkeseyi bebek sandim ya
burda kac haftalikti bebegin cnm ?Bak bebek ilk zamanlarda boyle gorunuyor
burda kac haftalikti bebegin cnm ?
tsk ederim cnm bende 5+6 Hafta hamileyim bendede kese gorunde haftya yine gitcem dr insallah gorunur melegim7+3 birda canim. 7 haftadan once bende de sadece kese gorunuyordu.
tsk ederim cnm bende 5+6 Hafta hamileyim bendede kese gorunde haftya yine gitcem dr insallah gorunur melegim
böle güzel bi duygu olamaz... içinde bi can var ya senin canın...rabbim jhayırla kucağımza almayı nasip etsin inşben yarın duyacağım ilk kapt atışını
inç cümlemize canım :)Allah ım güzel bi hamilelik ve hayırlı bi evlat verir inş. tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?