bebegimin ilk fotografi

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
33.119
149.183
798
Su yuvarlak gibi siyahlik bebegimmiş cok garip

Eklentiler

• 20141105_193433.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 480
O kesesi bitanem bebek icinde gelisecek. Su an cooook kucuk oldugu icin gorunmuyo ultrasonda

Huhuu şu fasulye gibi olan değil mi aman allahım ne halden ne hale geliyoruz :) Allah hayırlı bir biçimde kucağına almayı nasip etsin canım inşallah sorunsuz stressiz bir donem geçirirsin :)

O kalbi bi gorun bi gorun bi deli olursunuz valla. Benim hala gozumun onunden gitmiyor o goruntusu gecen hafta gordum kalbini hic kalkmak istemedm masadan doktor paso baksin istedim goriyim istedim:) daha 3 hafta var kontrolume 2li taramaya gitcem. Bakalim o zaman neler gorcez. Rabbim hayirli ewlatlar wersin

vala ben 13. haftaya girip de belli bi şekil olduğunu görene kadar bebişimi embriyom die sevdim

bunlar daha kese.. 7. haftadan sonra kalp atışları da duyuluo ama dediğim gibi ben eli kolu ayağı kafası felan net görünene kadar bebeğim diyemedim.. mucizevi ama bi o kadar da acaip geliodu

şimdi 25. haftada gayet tosun maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…