Doğuma Hazırlık bebeğimin ismi benim için net değil ama babası için kesin .....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

blueangel1771

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
883
1
96
37
İzmir
meraba arkadaşlar..23 haftalık hamileyim.nasipse şubatta bir oğlumuz olacak.eşim ısrarla teoman olmalı diyor.soyismimiz de demirbilek ...teoman demirbilek uzun olucak ben aksine kısa ve anlamı olan isimleri seviorum.birde teo olarak kalıcak çocuğumun adı aslında bnde farklı bir isim çok kullanılmayan bir isim istiyordum.teoman böyle bir isim kararsızım yani.. siizin fikirlerinizi almak istiyorum.sizce nasıl teoman ismi oğlum için..buarada isimin anlamı hun imparatoru teoman..yada hun imparatoru metehanın babası teoman..bukadar..

mete demirbilek daha güzel kısa isim için bunu yazdım

teoman deyince hep aklıma şarkıcı olan alkolik adam geliyor

mete demirbilek daha güzel kısa isim için bunu yazdım

teoman deyince hep aklıma şarkıcı olan alkolik adam geliyor

mete ismini kardeşim çok istiyor.ama maalesef yaptğım hiçbir teklife yanaşmıyor kocam.bende beni ikna edebilcek fikirlere ihtiyaç duyuyorum.teoaman ın ii taraflarını görmek istiyorum

Teoman bence güzel isim. teo diye seslenmek hoş olacaktır, kısaltmalı isimleri seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…