bebeğimin ismi içime sinmiyor, ne yapmalıyımm

Aradan bayagi zaman geçmiş merak ettim ismini değiştirdiniz mi çocuğunuzun? Benzer bir sıkıntıyı yasiyorum bende

Artık isim kolayca değişiyır diye duymuştum. Eşiniz razıysa değişin üzülecek birsey yok

Bence takıntı yapmayın.Kotu isimler değil.İkinci isim olabilirdi ama kimse ikinci adını soylemiyor.Ben iki isimliyim birisi Nur.Ama bana öbür ismimle hitap ederler.Nur diyen pek çıkmaz.

Ben hiç sorun etmedim. Kayınbabamın adı
Kayınbabamı sevmiyorum ama çocugum bu benim
isterse abuzettin zattırı zittik olsun o benim oğlum

Çocuklarının ne özelliği var milyonlarca Melih ve semihten biri onlarda.

Maşallah

Ben hiç sorun etmedim. Kayınbabamın adı
Kayınbabamı sevmiyorum ama çocugum bu benim
isterse abuzettin zattırı zittik olsun o benim oğlum
Bende kaynımı çok severim oğluma onun ismini verdim ( oğlu yok, 1 kızı var )

Eşim, kv, kp istemediler ben özellikle onu istedim, ısrarla
Şimdi oğlum amcasının yengesinin gözdesi,
2. Ailesi oldular

İşlemleri çok basit davayı açın bi dilekçe ile nüfus müdürlüğünü davalı olarak göstereceksiniz, mahkeme günü belirlenir hemen girer çıkarsınız .
Dilekçeye bi tanık yazdırırsınız anane dede amca dayı vs .
Sorun etmiş olabilirsiniz olağan bir şey, isimden kurtulun ve rahatlayın .

Merhabalar hayır değiştirmedim çocuğum 10 yaşına geldi.. artık ikinci ismini arada söylüyorum akrabamızla aynı isimler olmasına takılmıyorum ama uyumlu isim olması birazcık hoşuma gitmiyor ama takıntı yapmıyorum artık iyiyim yani şükür

Ben eşimle isim konuşurken düşündüğüm isimlere eşim "Yok o olmaz kuzenimin ismi? Yok onu şu koymuştu" vs dedi. Ben de dedim napayım kim koyduysa koydu, üstüne mi tapuladı demiştim. Yani eşimle ben ismi beğendi isem başka kim benden önce koymuş, sonra koymuş beni ilgilendirmez sonuçta. İsim patentlenmiyor sonuçta isteyen istediğini koyuyor. Kendinizi yıpratacak, bu kadar takılacağınız bir durum yok sonuç olarak. 2014 tarihliymiş yeni fark ettim.

Ben böyle yılbilmemkaçtan kalan konudan güncelleme görünce zaman kapsülü açmış gibi hissediyorum

Konu sahibesi genel anlamda diğer takıntılarınız ne durumda? İsim konusunu büyük oranda aşmış gibisiniz.

İsim konusunda kendini yemeniz, hiçbir derdiniz olmadığını gösteriyor.

Asıl diyeceğim şuydu aslında; umarım o 3 çocuğu nitelikli büyütmeyi başarabilirsiniz. İsterseniz bunlara odaklanın.

Melih-semih erkek kardeşler arasında çok kullanılan bir isim. Bence ikisi de çok güzel isimler. Akraba konusunda da herkesin evi ayrı yolu ayrı diye düşünüyorum, hiç umursamıyorum :) isim-karakter meselesine hiç inanmam zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…