- 12 Nisan 2020
- 273
- 117
- 18
- Konu Sahibi Boncuk annesi
-
Teşekkürler cnmDaha çok erken değil mi isim düşünmek için
Yine de bunlar içinden 'Zümra' daha hoş geldi bana.
Zümra çok hoşmuş anlamı ne ?Kızlar hamile olduğumu öğrendim..erkek olursa ismi belli zaten..ama kız isminde çok takıntılıyım..isim bulamıyorum..yazacağım hangi isim daha hoş sizce..önerilere açığım
AYSİMA
MEVA
ZÜMRA
Zümre topluluk gibi bişi ya pek bi anlamı yok aslındaZümra çok hoşmuş anlamı ne ?
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Ay zümre olmasın o zaman ,anlamı güzel olan bişi olsun .Zümre topluluk gibi bişi ya pek bi anlamı yok aslında
zührenaz fazla nazlı ve şımarık olabilir. çift isimlerin amacı ikinci isimle dengeyi sağlamak. zühre zaten venüs gezegeni demek, dişilik, güzellik, şımarıklık hepsi var. o yüzden zühre'ye ek gelicek ikinci isim biraz daha karakterli olmalı diye düşünüyorum.Zühre de güzelArkadasim Zührenaz koydu mesela. Meva isminin anlamida guzel. Baska arkadasimda Kumsal Meva koydu
Yüsra:)
Valla bılemem kızıımın ismi kuranda 4 5 yerde geciyor anlamıda sol taraf ferahlık, zaten inşirah suresınde geciyor ozellikle :) kendısı cok cımcıme asırı zekı bı cocuk hamd olsuntınısı kulağa hoş gelebilir ama anlamı sol demek. yani pek hoş değil.
kuranda çok fazla kelime geçiyo ona bakarsak. kafirun kelimesi sayısız kere geçiyo, ki anlamı kafirler demek. bence anlam daha önemli. kuranda geçiyor diye çocuklara ağır veya anlamsız isimler koymayı anlamlı bulmuyorum.Valla bılemem kızıımın ismi kuranda 4 5 yerde geciyor anlamıda sol taraf ferahlık, zaten inşirah suresınde geciyor ozellikle :) kendısı cok cımcıme asırı zekı bı cocuk hamd olsun
Evet bizde anlamını arastırdık sadece netten de degıl sorduk soruşturduk.. Aminn cumlemızın evladını inşallahkuranda çok fazla kelime geçiyo ona bakarsak. kafirun kelimesi sayısız kere geçiyo, ki anlamı kafirler demek. bence anlam daha önemli. kuranda geçiyor diye çocuklara ağır veya anlamsız isimler koymayı anlamlı bulmuyorum.
kızınızı allah bağışlasın. inşallah çok güzel bi yaşamı olur.
Aysima anlamida güzel kendi kizim.icin bakmistim ama koymadık bence güzel tabi önemli olan sizin düşünceniz ama şöyle birşey de var ikiz gebelikti benim kızıma isim koyduk oğlana karar verememistim 2 3 işim arasında kaldık dogumhanede karar verdimKızlar hamile olduğumu öğrendim..erkek olursa ismi belli zaten..ama kız isminde çok takıntılıyım..isim bulamıyorum..yazacağım hangi isim daha hoş sizce..önerilere açığım
AYSİMA
MEVA
ZÜMRA
isimler konusunda bilgilisiniz sanirim Dila ismi nasil ?zührenaz fazla nazlı ve şımarık olabilir. çift isimlerin amacı ikinci isimle dengeyi sağlamak. zühre zaten venüs gezegeni demek, dişilik, güzellik, şımarıklık hepsi var. o yüzden zühre'ye ek gelicek ikinci isim biraz daha karakterli olmalı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?