Özentilikten değil lina ismini seviyorum Helen ismini de Türkiye’de kullanan beş kişi anca vardır Helen ismini de turizm mezunuyum hikayesini okuduktan sonra kızım olsa adını Helen koyardım herhalde onun kadar güzel olsun diye geçirmiştim hep içimden üstelik belki yurt dışına çıkar orada yaşamak ister diye de uygun olur diye düşünmedim değilKocaniz yabanci degilse bu isimler bana cok ozenti geliyor. Sadece gokce cok guzel
LinaBebeğime isim vermekte zorlanıyorum Gökçe Lina mı Gökçe Helen mi olsa fikirleriniz nedir
Evet öyle olduğu içinde çok düşündürüyor ama bu isimleri severken Gökçe ismiyle bir anım olacağını bilemezdim o sebepten karar veremiyorum yoksa zaten ikisinden birini veya ikisini koyup geçerdimTürkçe ismin yanına Yunanca isim koymak ikilem değil mi sizce de?
Özentilikten değil lina ismini seviyorum Helen ismini de Türkiye’de kullanan beş kişi anca vardır Helen ismini de turizm mezunuyum hikayesini okuduktan sonra kızım olsa adını Helen koyardım herhalde onun kadar güzel olsun diye geçirmiştim hep içimden üstelik belki yurt dışına çıkar orada yaşamak ister diye de uygun olur diye düşünmedim değil
Sadece Gökçe koyun benceBebeğime isim vermekte zorlanıyorum Gökçe Lina mı Gökçe Helen mi olsa fikirleriniz nedir
Ne alaka kedi köpek ismi bebeğime koyacağım diyorum üslubunuza dikkat edin anne olduğumu ve bir bebekten bahsettiğimi unutmayın Kibariye mi koyacağım dedim ya da adınız her neyse düzgünce fikir sordumikisi de çok kötü. gökçe gibi güzel ismin yanına neden kedi köpek isimleri?