Bebeğimin ismi

kmlpr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Bebeğime isim vermekte zorlanıyorum Gökçe Lina mı Gökçe Helen mi olsa fikirleriniz nedir

Gökçe, Gökçen bunları seviyorum ama ikinci isimleri sevmedim

SAdece gökçe benim de adım gökçe 2. Adımı sildirdim

Yani aslında ben Lina ve Helen istiyordum hep ama sonra bir anımız oldu eşimle Gökçe de koymak istedik şimdi de çok zorlanıyorum üstelik bütün isimler hoşuma gidiyor kafam biraz karışık hamilelikten mi onu da bilemiyorum sonuçta ömür boyu taşıyacak ismini

Kocaniz yabanci degilse bu isimler bana cok ozenti geliyor. Sadece gokce cok guzel
Özentilikten değil lina ismini seviyorum Helen ismini de Türkiye’de kullanan beş kişi anca vardır Helen ismini de turizm mezunuyum hikayesini okuduktan sonra kızım olsa adını Helen koyardım herhalde onun kadar güzel olsun diye geçirmiştim hep içimden üstelik belki yurt dışına çıkar orada yaşamak ister diye de uygun olur diye düşünmedim değil

İkinci isimler hiç olmamış ama illaki olacaksa lina olabilir. Ama dümdüz gökçe çok güzel bir isim

Sadece Gökçe yeterli, ama kökeni farklı istiyorsanız sadece Helen koyun.

bence helenli olan ikili çok güzel

Türkçe ismin yanına Yunanca isim koymak ikilem değil mi sizce de?
Evet öyle olduğu içinde çok düşündürüyor ama bu isimleri severken Gökçe ismiyle bir anım olacağını bilemezdim o sebepten karar veremiyorum yoksa zaten ikisinden birini veya ikisini koyup geçerdim

İkinci isimler hiç olmamış bence

E sadece Helen koyun o zaman
Gökçe Helen hiç olmamış

sadece gökçe veya illa ikinci isim olacaksa gökçe lina

Bence de sadece gökçe:) yada gökçeyi kaldırıp diğerlerinden birini koyun çünkü gökçenin yanına yakışmamışlar

ikisi de çok kötü. gökçe gibi güzel ismin yanına neden kedi köpek isimleri?
Ne alaka kedi köpek ismi bebeğime koyacağım diyorum üslubunuza dikkat edin anne olduğumu ve bir bebekten bahsettiğimi unutmayın Kibariye mi koyacağım dedim ya da adınız her neyse düzgünce fikir sordum

`