- 21 Şubat 2020
- 33
- 26
- 38
- Konu Sahibi Hindistancevizzi
alıştım
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsmi nedir?
Affınıza sığınarak ismini paylaşmasam olur mu? Açıkcası ileride konuya denk gelsin istemiyorum, internet alemiİsmi nedir?
Affınıza sığınarak ismini paylaşmasam olur mu? Açıkcası ileride konuya denk gelsin istemiyorum, internet alemiİsmi ne ki?![]()
İleride denk gelme ihtimali olan bir isim derken?Affınıza sığınarak ismini paylaşmasam olur mu? Açıkcası ileride konuya denk gelsin istemiyorum, internet alemi
Sıkıntım isminde değil, isim hem modern hem eskilerde kullanırdı. ismi seviyorum ama oğluma hitap edemiyorum o yüzden danışmak istedim aynı durumda olan var mı![]()
Umarim zamanla alışırsiniz.Affınıza sığınarak ismini paylaşmasam olur mu? Açıkcası ileride konuya denk gelsin istemiyorum, internet alemi
Sıkıntım isminde değil, isim hem modern hem eskilerde kullanırdı. ismi seviyorum ama oğluma hitap edemiyorum o yüzden danışmak istedim aynı durumda olan var mı![]()
Çocuğunuzun büyüdüğünde ismimle ilgili Kadınlar Kulübü’nde neler yazılmış bir bakayım diyeceğini sanmıyorum ama inşallah alışırsınızAffınıza sığınarak ismini paylaşmasam olur mu? Açıkcası ileride konuya denk gelsin istemiyorum, internet alemi