bebeğimin ismini benimseyemedim mutsuzum

afrodit_83

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
49
1
6
Diğer
mrb 2.5 aylık bir bebğim var ve maalesef babasının etkisiyle ona koyduğum ismi benimseyemiyorum.Sevemiyorum bi türlü çünkü burda yaşadığım yerde o isim çok ve ben çok mutsuzum :(

birçok kişinin isminin aynı olup,olmaması önemli değil...o isim sizin bebeğinize ait,bebeğinize özel...

Canım bu yüzden mi mutsuzsun???
istersen kk daki" malesef bebeğimi kaybettim" deki topiclere bir uğra istersen.
İnan o zaman bebeğinin adı satılmış, keser, zeytin olsa bile ismini umursamadan o bebeğe tekrar aşık olursun...
Sen şimdi emziriyorsundur. Bu kadar üzülüp de yavrucuğun rızkına da engel olma.
Allah yavrucuğuna ismiyle sağlıklı, huzurlu, mutlu ve uzun ömürler nasip etsin inşallah..

Seni o kadar iyi anliyorum ki.Cunki benim de oglumun ismini babasi dedesinin istegi uzerine koydu.Ve oyle bir isim koyduki,o ismi duyan her kes alay ediyor.Cunki cok yaygin bir isim digil.9 ay hamileliyim boyu konustum kocamla,babama saygisizlik olur,koymak zorundayiz diyip durdu.Elden ne gelir,cocugum doguldu,ismi konuldu,ismini bende sevmiyorum,ama alisiyorum zamanla.Ve kocama karsi hic bir zaman unutmayacagim bir kirginlik var artik kalbimde.(oglum ikinci cocugum,birinci cocugumun ismini de kocamin ailesi koydu,o isimi de hic sevmemisdim,cok yaygin eski bir isimdi diye,ama ilk torunlari oldugu icin ve isimden oyle cok nefret etmedigimden ismin konulmasina itiraz etmemisdim(hos etsen nolur,kocam bildigini yapardi yine)).

Bunun icin de sen hele iyisin canim,hic olmazsa cok yaygin bir isim konulmus senin cocuguna,benim ogluma ise duyan her kesin sasirdigi ve bazilarinin da alay ettigi bir isim konuldu,ben ne yapayim o zaman. :(((

Son düzenleme:
mümkünse gidin ve değiştirin. onca sıkıntıyı çek tutsunlar ismine onlar karar versinler. bu konuda kimseye söz hakkı düşmez. anne baba kendi sevdikleri ismi koyar. birilerinin gönlü olsun diye ömür boyu çocuğuma sevmediğim isimle seslenemem:47:

Ismi nedir diye sorsam yanlis olur heralde ... Sirf esiniz istedi diye mi kabullendiniz ?
Orta yolu bulup ikinizin de istedigi bi ismi koysaydiniz keske...
Kimlik de öyleyse sizde ikinci bi isimle cagirin kararlastirip...

Tobeguk afroditi anlamaya calisin.Biliyormusun,aslinda insanin canini cocugunun isminden cok kocanin seni nasil onemsemedigi acitir. Sen 9 ay bebegini karninda gezdir,nur topu gibi bir evlat ver ona,oda senin en buyuk hakkini elinden alsin. Neyse....bebislerimizin cani sagolsun.Allah onlarin bahtini guzel etsin.Amin.

Son düzenleme:
Cnm yaa ben ücretsiz izin alacağım için fazla para harcamamız lazm ve maalesef davası 300tl tutuyormuş birde avukat masrafı var :( kaça patlar acaba? ama çalışsam hiç sorun değil para da bu durumda :( off

Ismi nedir diye sorsam yanlis olur heralde ... Sirf esiniz istedi diye mi kabullendiniz ?
Kimlik de öyleyse sizde ikinci bi isimle cagirin kararlastirip...[/QUOTECnm

Cnm adı Beyza.Anlamı çok güzel ama ben keşke Ceyda koysaydım diye kaç gündür düşünüorum :(

Cnm adı Beyza.Anlamı çok güzel ama ben keşke Ceyda koysaydım diye kaç gündür düşünüorum :(

Canim ben Azeriyim,bizde bu isim yok,ama bebeginin ismi cok guzel,Ceydada guzel bir isim.Biliyorum,benim begenmem onemli digil,senin begenmen onemli.Seni cok iyi anliyorum.Senin bebeginin ismi yaygin diye uzuluyorsun,bu cok da kotu bir sey digil,benim de kizimin (birinci cocugum) ismi cok yaygin bir eski isim,dedigim gibi onu da kayinvalidemgil koydular.Ama ben ona oglumun ismi kadar yanmiyorum,cunki,oglumun ismini duyan her kes alay ediyor,bazilarida alay etmesede cok sasiriyorlar.:14::14::14:

Tobeguk afroditi anlamaya calisin.Biliyormusun,aslinda insanin canini cocugunun isminden cok kocanin seni nasil onemsemedigi acitir. Sen 9 ay bebegini karninda gezdir,nur topu gibi bir evlat ver ona,oda senin en buyuk hakkini elinden alsin. Neyse....bebislerimizin cani sagolsun.Allah onlarin bahtini guzel etsin.Amin.
:44::44::44:...

bence beyza ismi çok daha güzel ceydadan
Allahım uzun ömürler nasip etsin :16:

bence 2 si de çok güzel
inşallah alışırsınız, çok da mutsuzsan eşinle de anlaşabilirsen değiştir avukat parasını da birkaç ayda biriktirirsiniz, sonuçta o bebek daha anlayamaz henüz o yüzden çok acil değil.

ama bir arkadaşın dediğine de katılıyorum bebeğin sağlıklı ise mutlu olmaya çalış, Allah uzun ömür versin

Bence Beyza çok güzel bir isim. Ama eğer hoşunuza gitmiyorsa eşinizle konuşup değiştirmek istediğinizi söyleyebilirsiniz.

eşimin ailesi tarafından oğluma rahmetli babasının ismi kondu,daha sonra doğan kız çocuğuma hayatta olan kayınvalidem kendi ismini koydu ,şaka gibiydi.ama ben şöyle düşündüm İSİM NEDİR Kİ?GÜLÜN İSMİ GÜL OLMASA YİNE GÜZEL KOKMAZMIYDI? sevgiler.

Ceyda isminin anlamı, zarif ve ince boylu kız. Beyza isminin anlamı ise,çok beyaz, günahsız dır.. bu durumda kararı siz verin :34:

Cnm yaa ben ücretsiz izin alacağım için fazla para harcamamız lazm ve maalesef davası 300tl tutuyormuş birde avukat masrafı var :( kaça patlar acaba? ama çalışsam hiç sorun değil para da bu durumda :( off

avukat tutmadan da bu davayı yürütebilirsiniz ki. masrafı da ben daha düşük diye hatırlıyorum ama yanılabilirim de.

Kizlar benimde isim konusunda skntim var. Bebegim %70 erkek dedi doktor. Esimde ailenin ilk ve erkek cocugu babasi dedeleri hep ayni isim yani bizim oglumuzunda ismi ayni olucak hadi bu neyse bir nebze anlamaya calisiyorum, esimlde kararlastirdik iki isim vericez ama kiz olsaydi daha kotu kaynanamin ismini koycakmisz annesine saygiymis isterse benim anneminde ismini koyabilirmisiz yine iki isim. Benim esim yabanci dedim sen daha annemin ismini bile duzgun soyleyemiyorsun kizina nasil vericeksin ayrica iki isim yan yana gelince hic uyum yok , ins bebisim erkektir ama ikincide kiz olursa Allah`in izniyle kacis yok..

Ahh bu adamlar hep ahh cektiriyorlar valla. Yavrularimiz saglikli olsunlar evimizde huzurlu olalimda yapicak bisi yok pek ne yazikki..:nazar:

mrb 2.5 aylık bir bebğim var ve maalesef babasının etkisiyle ona koyduğum ismi benimseyemiyorum.Sevemiyorum bi türlü çünkü burda yaşadığım yerde o isim çok ve ben çok mutsuzum :(

sağlıklı bır evladı oldugu ıcın sukretmek yerıne ısmını benımseyemedıgı ıcin(ısım kotu de degil ayrıca) mutsuz olan bırını bu dunyada ne mutlu edebılır kı :-/ sorun ısmı begenmemek degıl de bu ısmı esınız ıstedı dıye ozel bır durum mu var dıye mı dusundunuz?bazı erkekler unutamadıkları eskı sevgılısının adını koyarmıs ya cocuguna?sız de bundan mı rahatsız oldunuz kı?kotu bır ısım degıl cunku,ıcınız rahat olsun.mutsuzluk sebebı bı ısım degıl yanı

Back
X