- Konu Sahibi afrodit_83
mrb 2.5 aylık bir bebğim var ve maalesef babasının etkisiyle ona koyduğum ismi benimseyemiyorum.Sevemiyorum bi türlü çünkü burda yaşadığım yerde o isim çok ve ben çok mutsuzum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ismi nedir diye sorsam yanlis olur heralde ... Sirf esiniz istedi diye mi kabullendiniz ?
Orta yolu bulup ikinizin de istedigi bi ismi koysaydiniz keske...
Kimlik de öyleyse sizde ikinci bi isimle cagirin kararlastirip...[/QUOTECnm
Cnm adı Beyza.Anlamı çok güzel ama ben keşke Ceyda koysaydım diye kaç gündür düşünüorum![]()
Ismi nedir diye sorsam yanlis olur heralde ... Sirf esiniz istedi diye mi kabullendiniz ?
Cnm adı Beyza.Anlamı çok güzel ama ben keşke Ceyda koysaydım diye kaç gündür düşünüorum![]()
Canim ben Azeriyim,bizde bu isim yok,ama bebeginin ismi cok guzel,Ceydada guzel bir isim.Biliyorum,benim begenmem onemli digil,senin begenmen onemli.Seni cok iyi anliyorum.Senin bebeginin ismi yaygin diye uzuluyorsun,bu cok da kotu bir sey digil,benim de kizimin (birinci cocugum) ismi cok yaygin bir eski isim,dedigim gibi onu da kayinvalidemgil koydular.Ama ben ona oglumun ismi kadar yanmiyorum,cunki,oglumun ismini duyan her kes alay ediyor,bazilarida alay etmesede cok sasiriyorlar.![]()
:44::44::44:...Tobeguk afroditi anlamaya calisin.Biliyormusun,aslinda insanin canini cocugunun isminden cok kocanin seni nasil onemsemedigi acitir. Sen 9 ay bebegini karninda gezdir,nur topu gibi bir evlat ver ona,oda senin en buyuk hakkini elinden alsin. Neyse....bebislerimizin cani sagolsun.Allah onlarin bahtini guzel etsin.Amin.
bence beyza ismi çok daha güzel ceydadan
Allahım uzun ömürler nasip etsin![]()
Cnm yaa ben ücretsiz izin alacağım için fazla para harcamamız lazm ve maalesef davası 300tl tutuyormuş birde avukat masrafı varkaça patlar acaba? ama çalışsam hiç sorun değil para da bu durumda
off
mrb 2.5 aylık bir bebğim var ve maalesef babasının etkisiyle ona koyduğum ismi benimseyemiyorum.Sevemiyorum bi türlü çünkü burda yaşadığım yerde o isim çok ve ben çok mutsuzum![]()